anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Notificare unilaterala Orange majorare

AdrianSpy
Junior entuziast

Salutare, am primit dupa 2 luni de portare la Orange o notificare de majorare unilaterala. Nefiind de acord cu aceasta, pot sa ma portez in alta retea fara probleme? 

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salut! 

Să-ți spun pe scurt ce am făcut eu când am primit notificarea de majorare: portat 3 numere în alta parte. Toate erau în luna 10 (din 24) plus un telefon redus cu plata în rate. Am încercat negociere dar nu mi-au convenit condițiile și am portat la jumătatea lunii.

Evident, a venit factura luna următoare (pe minus cu diferența de abonamente) și cu penalizare. Am constatat în secunda doi (la Orange) și le-am cerut factura de corecție, notificand la rândul meu ca factura x cu penalizare nu va fi plătită în cazul în care nu se emite factura de corecție (și am cerut în scris răspunsul chiar dacă am fost sunat). Totul s-a rezolvat ca între adulți: Orange a trimis factura de corecție, eu am plătit ce mai aveam de plata (încă 14 rate). 

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

AdrianSpy
Junior entuziast

Ce sa mai zic, combinatie. Prost eu ca nu am acceptat red15 la 5euro , si acum la portare il prind la 6 sau 7 

Razvan
#StarMember

Trimite mail la rezilieri@orange.com și spunele că nu ești de acord cu majorarea abonamentului/abonamentelor. 

AdrianSpy
Junior entuziast

Am trimis mail, mi-au dat un link catre un form care cica ar merge mai rapid sa fiu contactat. Am primit nr de inregistrare a cererii si mesaj ca in maxim 30 zile o sa fie rezolvata. Am facut cerere de portare in alta parte online. Nu am nervii necesari sa astept dupa ei, sunt convins ca o sa imi trimita facturi aiurea, sa vedem…. 

AdrianSpy
Junior entuziast

Revin cu update. Numarul sotiei a fost deja portat. Astazi mi se porteaza si al meu. Am fost contactat de cineva de la rezilieri. Am povestit discutiile cu o colega care m-a amenintat ca imi pierd numarul daca nu accept oferta si vreau sa reziliez. Mi-a oferit sa mi se anuleze cresterea si plus extra reducere de 1€ la factura daca raman la Orange. Am refuzat, mi-a spus ca nu este problema nu o sa platesc despagubiri. 
multumesc pentru ajutor, multa sanatate tuturor

Pacat ca trebuie ajuns la rezilierea contractelor (prin portare) pentru a evita o majorare in timpul jocului. Vedem pe viitor care o sa fie directia: ori majorare de tarife pentru a avea un prag minim, ori inghetarea tarifelor pana la expirarea perioadei minime pentru toate contractele si fidelizarea la preturi mai mari (sustinut de majorarea preturilor de lista a abonamentelor din ofertele comerciale).