la 23-02-2023 02:23 PM
la 23-02-2023 09:44 PM
Salut!
Să-ți spun pe scurt ce am făcut eu când am primit notificarea de majorare: portat 3 numere în alta parte. Toate erau în luna 10 (din 24) plus un telefon redus cu plata în rate. Am încercat negociere dar nu mi-au convenit condițiile și am portat la jumătatea lunii.
Evident, a venit factura luna următoare (pe minus cu diferența de abonamente) și cu penalizare. Am constatat în secunda doi (la Orange) și le-am cerut factura de corecție, notificand la rândul meu ca factura x cu penalizare nu va fi plătită în cazul în care nu se emite factura de corecție (și am cerut în scris răspunsul chiar dacă am fost sunat). Totul s-a rezolvat ca între adulți: Orange a trimis factura de corecție, eu am plătit ce mai aveam de plata (încă 14 rate).
la 24-02-2023 04:55 PM
Ce sa mai zic, combinatie. Prost eu ca nu am acceptat red15 la 5euro , si acum la portare il prind la 6 sau 7
la 24-02-2023 05:41 PM
Trimite mail la rezilieri@orange.com și spunele că nu ești de acord cu majorarea abonamentului/abonamentelor.
la 24-02-2023 08:12 PM
Am trimis mail, mi-au dat un link catre un form care cica ar merge mai rapid sa fiu contactat. Am primit nr de inregistrare a cererii si mesaj ca in maxim 30 zile o sa fie rezolvata. Am facut cerere de portare in alta parte online. Nu am nervii necesari sa astept dupa ei, sunt convins ca o sa imi trimita facturi aiurea, sa vedem….
la 07-03-2023 09:01 AM
Revin cu update. Numarul sotiei a fost deja portat. Astazi mi se porteaza si al meu. Am fost contactat de cineva de la rezilieri. Am povestit discutiile cu o colega care m-a amenintat ca imi pierd numarul daca nu accept oferta si vreau sa reziliez. Mi-a oferit sa mi se anuleze cresterea si plus extra reducere de 1€ la factura daca raman la Orange. Am refuzat, mi-a spus ca nu este problema nu o sa platesc despagubiri.
multumesc pentru ajutor, multa sanatate tuturor
la 07-03-2023 10:08 AM
Pacat ca trebuie ajuns la rezilierea contractelor (prin portare) pentru a evita o majorare in timpul jocului. Vedem pe viitor care o sa fie directia: ori majorare de tarife pentru a avea un prag minim, ori inghetarea tarifelor pana la expirarea perioadei minime pentru toate contractele si fidelizarea la preturi mai mari (sustinut de majorarea preturilor de lista a abonamentelor din ofertele comerciale).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor