anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Notificare Orange privind noua tehnologie bazata pe fibra optica (FTTH)

Tudorionascu88
Începător

Buna tuturor!

Am primit o Notificare privind inlocuirea tehnologiei actuale (FTTB) cu o noua tehnologie bazata pe fibra optica (FTTH) pentru furnizarea serviciilor fixe Orange Romania S.A.

In notificare scrie ca implementarea proiectului de modernizare a retelei are loc conform unui calendar cu debut la data de 3 martie 2025.

Eu sunt de acord cu noua tehnologie bazata pe fibra optica FTTH, dar nu am reusit sa gasesc pagina unde sa-mi exprim acordul.

De asemenea, la 0374300300, robotul nu m-a ghidat spre un consilier cu care sa vorbesc si sa-mi exprim acordul.

Cum as putea sa-mi dau acordul pentru noua tehnologie FTTH ?

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți să le scrii pe Chat Djingo   sau din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Asta dacă nu ai nimic, adică vreun link sau altceva. Eu zic și cred că este foarte bine și nu trebuie să ratezi o astfel de șansă. Atenție și să nu fie vreun spam sau ceva de genul, deci să fie de la Orange pe bune!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Tudorionascu88

Ai putea sa ne arati si noua aceea notificare? Nu uita sa ascunzi datele personale daca exista.

Scrie undeva ca trebuie sa iti dai acordul?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

FLo1
#StarMember

Salut @Tudorionascu88. Sigur trebuia să-i contactezi pentru acord? Astfel de modificări vin ca urmare a modificării vechilor condiții de furnizare a serviciilor și obligația ca furnizorul să te înștiințeze. Dacă ești de acord este suficient să iei act de modificarea dorită. Doar în caz contrar, îi contactezi printr-una dintre metodele de contact pentru modificarea sau rezilierea contractului cauzată de schimbarea condițiilor de furnizare. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!