anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Copie Bon fiscal

DenisAndrei
Începător

Bună ziua 

Am efectuat la Orange plata a 2 facturi cu cash , dar  din neatenție s.au pierdut bonurile fiscale care fac dovada plății a facturilor. Cum credeți ca pot rezolva cu doamnele de la sediu pentru a primi măcar o copie sau ceva care sa facă dovada plății. Va mulțumesc 

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți pune o întrebare și dacă nu este veche treaba, poate ai o șansă.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Este vorba de acum 2 - 3 săptămâni treaba. Poate o pot rezolva

Salut. Eventual revii la magazin cu o solicitare scrisă pentru oferirea unui duplicat ”conform cu originalul”. Mai mult decât o copie a bonului/bonurilor respective nu vei avea ce să primești ca dovadă a plății. Motivul: nu se poate emite altă chitanță / bon la un bon existent.

Dar ca să nu te complici, poți să plătești din nou pentru a avea bonurile (chiar dacă vor avea data actualizată), iar valoarea plătită din nou va reprezenta ”avans” pentru facturile de luna următoare.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Mergi în magazinul în care ai plătit și cere o copie după bon. Nu știu dacă te rezolvă pe loc, dar e rezolvabil.

In urma cu vreo 9 ani am reușit să scot de pe o casa de marcat, dar aveam soft instalat pe un calculator și aveam softul de gestiune care ne permitea să scoatem duplicat. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Gabriel_12
Junior entuziast

Salut ! Mergeți în magazin și cereți un duplicat la chitanța. 

DanielaH
Moderator

@DenisAndrei, ai fost la magazin? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.