la 19-03-2025 12:23 PM - editat ultima oară la 20-03-2025 03:16 PM de DanielaH
Salut!
Of...Iar s-a întrerupt curentul vreo juma' de oră în cartier. Și de ce mi-era frica nu am scăpat. A venit curentul dar internetul și cablul s-au pierdut in neant. Am scris lui Django, am sunat la numarul de asistență și Gia robotica m-a lăsat fără lămuriri. Am restartat dispozitivele, m-am jucat cu scobitoarea, am scos și repus în priză....nimic. Ce sa mai incerc?
la 20-03-2025 03:10 PM
Mulțumesc Orange și comunității! S.a rezolvat în câteva ore,era ars ceva. Doi domni iscusiți și rapizi au reparat ce a stricat pana de curent.Si cum erau pe fuga,le.am pus la pachețel niste prăjituri cu nuca făcute de mine. Cu drag i.as fi oferit și domnișoarei operator call center Orange.
la 19-03-2025 01:41 PM
Salut, Nor!
Îmi pare rău pentru situația ta. Dacă ai depus deja o sesizare la noi înseamnă că problema ta este cunoscută și colegii noștri fac toate verificările necesare pentru remediere.
la 19-03-2025 01:48 PM
Salut,
Încearcă să intri în legătură cu un operator uman.
Telefonic, daca ai abonament Orange, poți intra în legătură cu un operator uman daca încerci combinația de taste 5-2-0 atunci când te afli in meniul interactiv.
Pe chat durează mai mult, insa cere transfer către un operator și când va fi disponibil vei primi un răspuns.
la 19-03-2025 02:25 PM
Salutare!
Nu înțeleg, cum să nu-și revină? Să nu fie ceva defect în zona respectivă! Poate s-a ars un OLT sau alt echipament. Dacă ai posibilitatea, verifică și prin vecini dacă funcționează, să nu fie ceva general.
la 20-03-2025 03:10 PM
Mulțumesc Orange și comunității! S.a rezolvat în câteva ore,era ars ceva. Doi domni iscusiți și rapizi au reparat ce a stricat pana de curent.Si cum erau pe fuga,le.am pus la pachețel niste prăjituri cu nuca făcute de mine. Cu drag i.as fi oferit și domnișoarei operator call center Orange.
la 20-03-2025 03:16 PM
Mă bucur că s-a rezolvat și felicitări pentru gestul tău frumos. Cu siguranță ar fi fost apreciat și de colegii din Call Center 😊.
Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.
la 20-03-2025 03:13 PM
P.S.Sper sa nu fiu acuzată de mită sub forma de prăjituri )))).La mine e in forma repetată căci ofer tuturor prăjituri când am
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor