anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachete Orange servicii fixe

Intens
Junior entuziast

Salutare,

Am TV + Internet pachetul Supreme iar din spusele clientilor DIGI ar fi un dezavantaj la viteza de upload, la DIGI 1Gbps download / 1Gbps upload iar pretul e acelasi.

Apoi nu vad nici o diferenta la aceste servicii intre pachetul Supreme si cel Extra.

Bonusuri nu am absolut nimic si nici nu am avut la prelungirea contractului deci intru in categoria Extra chiar daca platesc de Supreme. Sunt client cu plata la zi de aproximativ 10 ani.

Ar trebui facuta o diferentiere de pachete sa pastrati clientii vechi. Abonamentele cresc in functie de euro chiar daca traim in Romania, cei de la DIGI le fac in euro dar preturile raman fixe in lei. Inteleg ca telefonia mobila e inexistenta in orasul meu dar cu serviciile fixe cum ramane?

20 Răspunsuri 20

MihaiC99
Campion certificat

Poți vedea oferta entry accesând linkul:

https://www.orange.ro/love/internet-tv-comparator-pachete/  

6831.jpg

La Digi prind vitezele din SS de mai jos

6816.png

In legătură cu serviciile de streaming, cred că Vio73 se referea la Netflix și HBO ce sunt incluse in oferta de pe site (supreme)

Intens
Junior entuziast

Nu stiu ce viteze aveti voi la Orange la pachetul Supreme dar la mine nu ajunge la mai mult de 500 Mbps upload nici de pe telefon nici de pe laptop wifi si nici prin fir.

La download mai depaseste uneori 1000 Mbps dar asta doar pe laptop.

Eu zic ca trebuie sa existe o diferentiere intre clientii cu pachetul Entry si cel Supreme. Nici la Supreme nu am nici un fel de bonusuri.

Am vazut ca s-au marit si preturile, sa vad cat o sa vina luna asta sau la urmatoarea reinnoire de contract.

Daca continua asa ma voi muta si cu serviciile fixe la Digi.

MihaiC99
Campion certificat

La pachetul supreme astea sunt vitezele. Pe upload e maxim 500.

8418.jpg

https://www.orange.ro/love/supreme/ 

Intens
Junior entuziast

Asta am vazut si singur.

Tocmai ce ziceam in topic ca la acelasi pret sau chiar mai mic Digi ofera 1000 Mbps upload.

O sa vreau sa trec la pachetul Premiere iar daca pretul va fi mai mare decat oferta de anul trecut voi muta si serviciile fixe la Digi pentru cei 1000 Mbps upload.

MihaiC99
Campion certificat

Pachetul Supreme include HBO și Netflix, de aceea costă mai mult decât pachetul Extra, care este 45 RON. La Digi, aceste opțiuni nu sunt incluse. Pot confirma că la Digi se obțin viteze de upload mai mari de 500 Mbps, deși în contract este menționat un maxim de 450 Mbps.
Succes la negocierile pentru pachetul Premier. Sper sa obtii oferta dorita.

Intens
Junior entuziast

Mai am multe luni pana la expirare dar ma gandesc sa trec la acel pachet si sa raman client Orange in continuare.

Am precizat ca nu beneficiez si nu am beneficiat de nici un bonus, asa am dorit iar pretul nu a fugit departe de pachetul Supreme unde sunt bonusuri.

In acelasi pret am facut o comparatie cu cei ce au Digi iar vitezele difera, apoi latentele. Poate depinde si de oras intr-un oras mare probabil latentele sunt mai mici, sau ca la cei cu Digi nu e aglomerata reteaua.

La Orange pingul(in Speedtest) ajunge la 20 ms pe laptop iar pe telefon la 23-24 ms. Destul de mare zic eu fata de 8 ms cat e la tine.