la 22-12-2025 07:28 PM
Salutare,
Am TV + Internet pachetul Supreme iar din spusele clientilor DIGI ar fi un dezavantaj la viteza de upload, la DIGI 1Gbps download / 1Gbps upload iar pretul e acelasi.
Apoi nu vad nici o diferenta la aceste servicii intre pachetul Supreme si cel Extra.
Bonusuri nu am absolut nimic si nici nu am avut la prelungirea contractului deci intru in categoria Extra chiar daca platesc de Supreme. Sunt client cu plata la zi de aproximativ 10 ani.
Ar trebui facuta o diferentiere de pachete sa pastrati clientii vechi. Abonamentele cresc in functie de euro chiar daca traim in Romania, cei de la DIGI le fac in euro dar preturile raman fixe in lei. Inteleg ca telefonia mobila e inexistenta in orasul meu dar cu serviciile fixe cum ramane?
la 23-12-2025 05:50 AM
Salutare!
Așa este, dar fiecare cu politica lor. Dar oricum, serviciile sunt ok, dacă nu te nimerești într-o zonă unde sunt probleme cu rețeaua. Oricum, faptul că ai și unele servicii de streaming incluse în abonament gratis, e un plus, zic eu.
Baftă!
la 23-12-2025 08:37 AM
Salutare!
Cu siguranță, Digi nu oferă viteze reale de download și upload de 1 Gbps. Totuși, vitezele de upload sunt semnificativ mai mari decât cele promise în oferta Digi, ajungând la aproximativ 700–750 Mbps. La cele prezentate de tine aș mai adăuga faptul că oferta Entry de la Orange are un preț mai ridicat decât pachetul Extra.
Totuși, ofertele Orange sunt mai ieftine decât cele de la Digi, unde plătesc aproximativ 80 de lei pentru ambele servicii (TV + Internet).
23-12-2025 09:49 AM - editat 23-12-2025 09:53 AM
Ba oferă viteze foarte reale, mi-au trimis mai multe persoane de la DIGI printuri cu Speedtest făcut pe telefon și erau egale 1Gbps, latente foarte mici.
Cu o viteza de upload mai mare cred ca și la Orange ar fi latentele mai mici.
Cât despre preturi nu sunt cele afișate pe site, DIGI oferă pachete Rural la preț de Extra sau chiar mai ieftine.
Nu vad pe site-ul Orange nici un pachet Entry, totuși eu zic că trebuie să fie o diferență între pachete ca sunt asemănătoare înafară de bonusuri.
@Vio73 la ce servicii gratuite de streaming te referi? Nu am asa ceva în pachet.
23-12-2025 09:54 AM - editat 23-12-2025 09:58 AM
Poți vedea oferta entry accesând linkul:
https://www.orange.ro/love/internet-tv-comparator-pachete/
La Digi prind vitezele din SS de mai jos
In legătură cu serviciile de streaming, cred că Vio73 se referea la Netflix și HBO ce sunt incluse in oferta de pe site (supreme)
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor