la
24-08-2025
01:27 PM
- editat ultima oară la
25-08-2025
01:56 PM
de
AndreeaAC
Bună ziua comunitate,m-ar interesa dacă în zona mea nu am cablu și net prin fibră de la Orange,pot avea tv Samsung cu 29 euro și tabletă honor cu 1 euro dacă fac contract de tv prin cablu și net prin fibră?(Specific încă odată,nu este în zona mea tv prin cablu și net prin fibră de la Orange).
la 24-08-2025 01:52 PM
Salutare!
Dacă în zona ta nu există acoperire pentru internet prin fibră și televiziune prin cablu, atunci, din păcate, nu vei putea beneficia de această ofertă de device
"La activarea sau prelungirea pachetelor de servicii (cu internet prin fibră și televiziune prin cablu) Extra, Supreme și Premiere cu contract pe 2 ani, ai posibiltatea de a achizitiona, în limita stocului disponbil, un device la prețul promoțional de 1 euro. Pentru fiecare dintre aceste pachete poți selecta un device la 1 euro dintr-o listă de echipamente disponibilă aici.
Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier."
Dacă nu se pot instala serviciile, nu se poate genera contractul aferent și, implicit, nu se deblochează promoția pentru dispozitive.
la 24-08-2025 01:39 PM
Salutare!
Dacă nu ai servicii disponibile în zona ta, nu se poate să beneficiezi de această ofertă, evident. Dar poți să insiști , atât tu, cât și alți cunoscuți din zonă, să aduceți fibră in zona voastră, pentru a beneficia de ofertele cele mai bune.
Succes!
la 24-08-2025 01:52 PM
Salutare!
Dacă în zona ta nu există acoperire pentru internet prin fibră și televiziune prin cablu, atunci, din păcate, nu vei putea beneficia de această ofertă de device
"La activarea sau prelungirea pachetelor de servicii (cu internet prin fibră și televiziune prin cablu) Extra, Supreme și Premiere cu contract pe 2 ani, ai posibiltatea de a achizitiona, în limita stocului disponbil, un device la prețul promoțional de 1 euro. Pentru fiecare dintre aceste pachete poți selecta un device la 1 euro dintr-o listă de echipamente disponibilă aici.
Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier."
Dacă nu se pot instala serviciile, nu se poate genera contractul aferent și, implicit, nu se deblochează promoția pentru dispozitive.
la 27-08-2025 09:30 AM
Nici dacă îmi comand o antenă parabolică de la Orange? Fiindcă așa am mai avut demult și știu că mi sa dat internet și o tabletă dar astea cu peste 8 ani în urmă,era demult,nu știu acum cum e făcut sistemul la Orange.
la 27-08-2025 09:32 AM
Oferta actuală este pentru pachetele de televiziune pe cablu și internet pe fibra. Pe scurt, nu.
la 27-08-2025 09:34 AM
Ok,am înțeles, mulțumesc pentru info.
la 24-08-2025 11:43 PM
Daca nu ai serviciile Orange fix in zona ta, cum ai putea sa-ti faci abonament???
Apoi, tableta sau televizorul sunt la acele preturi promotionale doar pt pachetul Premiere, care costa 79.5 lei, facut online. Alegi ce dispozitiv doresti: fie tableta, fie televizorul, nu se poate amandoua.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor