anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet și TV plata facturi

vivisectie
Junior

Bună ziua, 

Aplicația Orange nu mai funcționează. Asa ca am fost forțat sa plătesc de pe Browser. Mă trezesc ca sunt anunțat ca nu am plătit. Trimit confirmarea plății pe Orange. Mi se comunica ca nu știu ce problema a fost la ei și ca îmi returnează banii și sa reachit. Reachit pe luna asta și cea trecuta. Trimit confirmare la emailul Orange. Astăzi ma trezesc cu netul și tv-ul tăiat. Evident ca am toate confirmările de plata. Vă bateți joc de clienții dvs. 

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Cel mai bine este să trimiți confirmarea prin chat-ul din aplicația My Orange. Astfel, operatorii pot verifica ce sume neachitate apar în contul tău.
În mod normal, dacă ai efectuat plata din contul My Orange, folosind varianta din browser, aceasta se actualizează instant și nu este necesară trimiterea unei confirmări.
De asemenea, dacă plata a fost procesată cu succes, ar fi trebuit să primești pe e-mail o confirmare a plății.

17329.jpg

Screenshot_20260721_112400_com.orange.contultauorange.jpgSalut, 

Nu funcționează aplicația 

MihaiC99
Campion certificat

Poți folosi chatul disponibil prin Whatsapp atunci când chatul din aplicatie e indisponibil.

https://comunitate.orange.ro/t5/noutati/chatul-djingo-disponibil-acum-%C8%99i-prin-whatsapp/td-p/223... 

DanielaH
Moderator

Salut!

Ai primi pe e-mail confirmarea plății? Dacă vrei, putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Oferă-ne, te rog, codul de abonat.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Da, am primit pe email și pt luna trecuta și asta. Și am trimis și pe email către Orange confirmarea plății, după ce au zis prin mesaje ca nu am plătit. Vb va rog cu colegii, pt ca luna de luna a devenit o problemă. Și oricum achit prin Browser pt ca nu va merge aplicația . Mulțumesc 

vivisectie
Junior

Aplicația Orange nu mai funcționează. Când întru pe ea , scrie "Aplicație indisponibila" 

Screenshot_20260721_112400_com.orange.contultauorange.jpg

MihaiC99
Campion certificat

In varianta browser a contului my Orange, factura îți apare că fiind achitata?

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/invoice-cronos 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dezinstalat/ reinstalat aplicația și nu funcționează?

Dacă ai confirmarea pe email, nu ai nicio problemă, stai liniștit!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.