anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parere aveti despre aplicatia "Povesti"?

Miha_Z
#StarMember
Zilele trecute discutam cu verisoara mea despre o aplicatie noua descoperita. Apoi mi-am vazut nepoata cumintica si interesata de o poveste redata pe tableta si atunci am inteles la ce se refera.
Ati auzit despre aceasta aplicatie? Ce pareri aveti despre ea?
1 Soluţie acceptată‚

Alex_G_
Cunoscător
Aplicaţia educativă Poveşti a fost special concepută pentru copilul tău şi este disponibilă pentru telefoanele sistem de operare Android si iOS. Invită-l să intre în lumea poveştilor nemuritoare, a basmelor şi a legendelor. Este interesantă fiindcă poți asculta povesti, poți explora şi interacţiona cu personajele, poți desena scene din poveşti. Sunt multe activități pentru copii pe care le pot face, sunt educative și interactive.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Miha_Z
#StarMember
Am lasat mai sus un link, in care sunt trecuti pasii de urmat pentru a avea acces la aceasta aplicatie

Jay
Campion certificat
Din pacate, cititul nu mai e ce era candva.. si-atunci, cred ca este un mod mai bun, de a-i tine pe cei mici ocupati, cand nu poti sta cu ochii pe ei si, asa, stii si mai usor la ce au acces, decat daca ar sta la televizor unde pot vedea lucruri mai putin indicate pentru varsta lor..

Vio73
#StarMember
Mulțumesc pentru precizări!