la 27-12-2025 10:31 AM - editat ultima oară la 29-12-2025 09:51 AM de DanielaH
Buna ziua,
Avem o avarie din data de 23 .12 semnalata, a venit o echipa la fata locului care a constata ca problema nu se afla in curtea noastra , semnalul nu ajungea in cutia de la orange, era o defectiune pe traseu...a semnalat o alta echipa care nu a mai rezolvat situatia nici in momentul de fata. Frustrarea a inceput in momentul in care ne -am dat seama ca operatorii la care am apelat de 2-3 ori pe zi ne minteau frumos: *cunoastem situatie , se lucreaza la avarie, o sa se rezolve, asteptati* astazi am aflat dupa insistente de la o doamna de la departamentul tehnic ca , cei de la interventii au fost liberi in aceasta perioada, 😞 trist, foarte trist sa iti minti clientii in asa fel....este a 3-a zi de Craciun , fara servicii, fara vreun apel de la furnizor, fara vreo promisiune de rezolvare .
NU O SA RECOMAND NIMANUI ACEST FURNIZOR NESERIOS!!
27-12-2025 10:48 AM - editat 27-12-2025 10:50 AM
Singura companie care asigură suportul tehnic și în weekend ori zile de sărbătoare este digi, Vdf și Orange sunt praf la partea de intervenții mai ales dacă trebuie să vină o echipă la adresa, anul trecut de Crăciun a fost o problemă pe scara blocului și nu avea nimeni net și cablu și pe 25 decembrie au venit 2 băieți de la DIGI și au rezolvat 🙂 în 3 ore de la apel a fost rezolvată problema .
la orange și Vdf cei de la tehnic au program doar de luni până vineri. Ai o problemă vineri echipa va veni abia luni
la 27-12-2025 02:06 PM
Salutarea!
Dacă ai posibilitatea poți folosi aplicația my Orange TV go pe un Smart TV conectata la un hotspot de la telefon. Încearcă să îi contactezi mai des poate vor grăbi lucrurile. In perioada de sărbători apar de obicei astfel de întârzieri.
28-12-2025 12:37 AM - editat 28-12-2025 12:44 AM
Când am avut avarie în zona, în urmă cu 2 ani si a durat 5-6 zile, m-am mutat la Digi, cu toate serviciile fixe și cu 3 nr. de telefon. Au trimis că am de plată nu știu cât, s-a rezolvat cu Anpc și dataprotection. Am codul de abonat pe aici prin postări, pot verifica angajații curioși.
la 29-12-2025 09:10 AM
Salut, Aurel! Îmi pare rău pentru situația descrisă de tine.
S-a rezolvat problema sau este încă de actualitate? În ce zonă/ localitate te afli?
la 29-12-2025 09:49 AM
Nu s-a rezolvat, in Bistrita, str Cascadei.
Abia sambata am primit un telefon dupa ce am sunat zilnic in care ni s-a comunicat că, nu se poate remedia decat dupa recelion.
Am solicitat rezilierea cobtractului.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor