anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Știați ce făcea Netflix în 1997? :)

Fost Membru
Neaplicabil

Sincer, habar nu am avut că la început, în 1997, Netflix închiria filme și le trimitea prin poștă (CD-uri, ulterior DVD-uri și Blu-ray)! 🙂

https://media.netflix.com/ro/about-netflix

17 Răspunsuri 17

Razvan
#StarMember
Costurile de producție pentru capodopere de artă și istorice sunt foarte mari, bugete imense, însă cu venituri scăzute, din pricina audientei scăzute și atunci se fac multe firme comerciale, buget scăzut, însă populare cu impact mare la populație generând o audiență mare.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Ascary
Campion certificat
Va recomand din categoria capodopere Ad Astra,cu si profus de Brad Pitt. Ceva intre Gravity si Interstellar. Nu este inca pe Netflix ,l-am vazut pe net. Sper sa-l bage si Netflixul curand.

imch
Cunoscător certificat
@ Ascary Ok, pot fi de-acord si cu varianta „doar popcorn”, la urma urmei urmaresc multe filme alaturi de copiii din dotare. Games of thrones nu mi-a placut, dar mi s-a intamplat si sa stau cu ochii cascati la cate un serial pana pe la 4 dimineata si sa ma trezesc la 6.05 sa plec la munca. @Razvan, da, fix aceasta este mecanica. Pentru cele cateva filme bune trebuie sa scoata o multime de chestii comerciale sa le sustina. Desi, un nume mare pe afis aduce bani, in general peste costurile de productie. In plus costurile de productie au crescut atat de mult pentru ca insista sa aiba o tona de efecte speciale in ele. Mie imi plac mult mai mult filmele care se bazeaza in principal pe jocul actorilor, nu pe capacitatea computerelor... (exceptand Star Wars, evident :-D)