anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Închiderea serviciilor fixe

Petru8508
Începător

Buna seara! Am urmatoarea situatie: m-am mutat de la adresa unde aveam serviciile fixe, iar in zona unde stau acum nu au fibra. Au venit cei de la Orange, au constatat si ei asta. Problema e ca platesc de 3 luni internetul si televiziunea la adresa veche, desi am facut cerere, am sunat. 

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

Salut, Petru!

Înțeleg că ai deschisă o sesizare la colegii noștri de la Serviciul Clienți? În cazul acesta îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de rezolvarea situației. Te așteptăm să revii cu vești bune.

In urma discuției, trebuie sa atasez un document ca dovada ca nu mai locuiesc la adresa veche. De o saptamana aceleasi discuții si inca nu s-a rez nomic

Unde treb sa atașez documentele ?

Dacă ai nevoie să trimiți documente, poți folosi chat-ul din aplicația mobilă My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

DanielaH
Moderator

@Petru8508, s-a rezolvat situația?

Nu, nu s-a rezolvat 

Din luna martie plătesc serviciile de internet si tv. Fix aiurea , desi am trimis email cu cele cerute de ei

Nu-i problema, ii voi da in judecata si imi recuperez banii. Asa ceva este inadmisibil. Te plimba cu telefoanele de la unul la altul, cer dovezi ca nu mai locuim la adresa respectivă , desi echipa a venit si a constatat ca nu au fibra in locatia acutuala. Este vina mea ca ei nu au?