anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde preferați să vă jucați? Pe pc/ laptop sau telefon?

Razvan
#StarMember
În perioada când eram elev, jucam NFS, Mario, Tarzan, bomber și altele pe calculatoarele școlii, apoi FIFA pe la prieteni în perioada liceului și Travian în studenție. În ultimii ani, am mai jucat rar câte un joc pe telefon, în prezent nu mai am răbdare să mă joc pe pc/telefon, mă plictisesc de ele.
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Eu prefer pe PC.Nu am jucat niciodată pe telefon. Pe PC sunt mai complexe,îți stimulează gândirea. Pe telefon cred că sunt mai mult pentru trecerea timpului mai ușor.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember
De regulă nu mă joc, dar prefer pe laptop. Eu nu prea mai folosesc desktop-ul de mult timp. Folosesc doar jocuri geografice, pentru că nu mai sunt la vârsta la care să mă joc.

Ascary
Campion certificat
Eu prefer pe PC.Nu am jucat niciodată pe telefon. Pe PC sunt mai complexe,îți stimulează gândirea. Pe telefon cred că sunt mai mult pentru trecerea timpului mai ușor.

Jay
Campion certificat
Pe un telefon mai marisor, ca poti sta culcusit oriunde, dar, cu siguranta o tableta sau un laptop ar fi si mai ok... Eu ma joc momentan la pc.. dar, foarte putin.. din cauza lipsei de confort.. ma rog, nici timp nu prea am..

TheSpecialist
Maestru
Dacă în facultate rupeam PC-ul cu NFS și zeci de RPG-uri, acum ma rezum la a juca câte ceva pe telefon, in rarele momente când chiar am ceva timp liber și nu găsesc altceva mai bun de facut.

Hurricane
Junior entuziast
Acum depinde de preferinta si de cat de lejer vrei sa fii, jocurile faine si asa clar doar pe pc, iar daca vrei ceva doar asa care sa ti ocupe timpul cat esti undeva si nu ai cum sa iei pc ul cu tine clar pe telefon jocuri gen candycrush, etc..

Firefly
Cunoscător
Nu prea sunt fan jocuri 😄 ma prinde câte unul gen Farm Ville sau Prirate Kings ori Leps World foarte rara și atunci ma joc cam o luna, oricum am observat ca îmi este mai comod telefonul, cam pentru orice îl prefer, am impresia ca pot controla totul mult mai ușor decât pe laptop.

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu ma joc atunci cand am timp liber si mai ales cand sunt acasa, pe tableta, dar cand am si mai mult timp si sunt plictisit si nu am altceva mai bun de facut, imi pornesc consola si ma mai joc ce-mi vine pe moment. Am instalat pe consola vre-o 15 jocuri, deci am de unde alege, dar de ceva vreme incerc sa-mi fac curaj sa joc GTA V.

Neaplicabil
Nu mă joc . Filme și YouTube doar .

eda2k
Cunoscător
Când eram tânăr fecior, jucam de rupeam Starcraft Broodwar - multiplayer. A urmat Starcraft 2 - toate versiunile și gata - nu mai am timp ... Dar da - jocurile pe PC...

teacher_
#StarMember
Eu inca mă joc FIFA 2008 și 2009 pe PC, pentru că are versiunea de comentariu in engleza foarte interesanta... Îmi plac și jocurile de strategie, in special Age of Empires și WarCraft, tot din anii 2000.

GOLDzila
Explorator
Cu siguranță PC ul este net superior celorlalte variante din punctul meu de vedere.În ultimul timp am mai jucat Wolfenstein , far cry , NFS. Pe telefon joc : poker ,blackjack , solitaire

Romeo_
Senior certificat
In general in natura gen paintball sau orice alta activitate (va rog nu ma judecati ca-s pe stilul clasic) ;)))

Ascary
Campion certificat
Paintball nu este pe stilul clasic, hoții și vardiștii este 🙂 (sau sunt că e mai mulți 🙂 )

imch
Cunoscător certificat
Nu prea mai am timp sa ma joc. Pe vremuri, preferam laptopul, acum insa nu am timp sa ma joc la acesta. Mai am timp doar din cand in cand la telefon, pe drum spre serviciu sau inapoi. SI chiar si atunci cand am timp, prefer sa ma uit la Netflix. Deci, cred ca raspunsul la intrebarea ta este, in principiu: la telefon, foarte rar. Aaa! Uneori imi mai fac de cap la consola, dar si asta destul de rar.