la 06-10-2026 07:38 PM
Subiectul din această seară are la bază metoda prin care detectezi un user care are mai multe clone, crează topicuri de discuții noi, prin care tot el răspunde.
Ținând cont de-a lungul timpului, majoritatea dintre noi, interacționând pe diverse platforme online sau rețele sociale ne lovim de aceiași useri sub alte denumiri.
Ei se identifică prin publicarea aceluși tip de conținut sau aceleași imagini pe diverse platforme utilizând nume diferite prin rotație si având aceeași poză la avatar.
De exemplu, un user poate fi identificat printr-un nume pe o platformă X sau alt nume pe platfoma Y, dar având aceeași abordare.
Totuși, văzând sau a fost atenționat că se fac investigații privind clonele sale, a șters o dovadă clară și reală de pe altă platformă sperând că nu va mai putea fi identificat, dar din nefericire pentru el, urmele screenshotului nu mai pot fi șterse (a se vedea imaginea 1).
Chiar dacă el consideră că colegii de discuții nu se prind sau nu dau atenție la ceea ce face, să nu se culce pe o ureche că la un moment dat acțiunile sale au picioarele scurte și adevărul iese la iveală.
Trăiască adevărul pentru totdeauna!
la 06-10-2026 07:49 PM
Da, e internetul plin de asa ceva, cu unii care se cred lei paralei in fata unui monitor, dar fata in fata nu ar avea curajul sa spuna rautatile pe care le tasteaza.
06-10-2026 08:44 PM - editat 06-10-2026 08:44 PM
Un subiect cu o problemă, destul de des întâlnită pe platformele online. Când apar aceleași tipare, imagini și comportamente sub nume diferite, în timp devine greu să mai fie doar o coincidență.
„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”
la 06-10-2026 07:57 PM
Cam da, în spatele tastaturii mulți se cred zmei.
la 06-10-2026 08:16 PM
Mie îmi plac ouăle scrob (scrambled).
la 06-10-2026 08:24 PM
Eu nu înțeleg ce ar avea de câștigat aceste persoane, care folosesc mai multe nick name-uri in diverse Comunități. Că majoritatea lor nu au premii de oferit, sau sunt ocazionale. Atâta bătaie de cap sa se logheze pe conturi multiple, doar ca să fie în top? Primeste aprecieri extra de la restul membrilor Comunităților daca este NR1?
Eu daca am o nelămurire și cer informații despre un subiect și primesc raspunsul care mă ajută de la un novice, îl apreciez la fel de mult, chiar dacă nu a fost oferit de un membru cu vechime sau din top. Pentru mine contează ajutorul oferit și nu cine l-a oferit sau titulatura lui.
la 06-10-2026 10:45 PM
Nu am inteles. Cu ce deranjeaza? Lamuriti-ma va rog
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor