anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tu te simți sigur pe internet?

GeorgianaD
Moderator

Totul a început în data de 1 iunie a acestui an, atunci când Orange România a inaugurat emisiunea online "Sigur pe internet", parte integrantă a campaniei de conștientizare a pericolelor digitale intitulată "Mai mult loc pentru încredere". În cadrul show-ului, cu ajutorul unor creatori de conținut îndrăgiți în România, sunt abordate de-a lungul mai multor episoade subiecte precum cyberbullying, phishing, hacking, cancel culture, catfish sau furt de identitate online.

Astfel, vă invităm să o cunoașteți pe Adela Popescu – cel mai nou invitat al show-ului “Sigur pe internet”.

Dacă Adela v-a stârnit interesul, găsiți pe canalul de YouTube Orange Romania mai multe episode pe aceasta temă, dezbatute împreună cu Radu Paraschivescu, Dana Rogoz, actorul Alex Bogdan, Miruna Ioani aka “Și Blondele Gândesc”, biologul Sandu Stermin, iar lista nu se oprește aici. Invitații ne vorbesc cu deschidere despre aceste fenomene care se pot întâmpla oricui, într-o maniera autentică, câteodată cu amuzament și franchețe.

Ați fost vreodată victima unui cyberbullying, v-ați luat hate sau vi s-a întâmplat să fiți țintele unor atacuri de hacking? Ce ați făcut în aceste situații?

Pentru mai multe informații despre cum poți gestiona situații de cyberbullying, phishing etc, intră pe orange.ro/sigurpenet 

sigur pe net.png

 

18 Răspunsuri 18

GeorgianaD
Moderator

Vă invit la o pauză de la cumpăraturile de cadouri 🎁, deoarece avem episod nou din seria Sigur pe net cu Sânziana Negru.

https://www.youtube.com/watch?v=N99iTkUtChM 

GeorgianaD
Moderator

Mai sunt 3 zile până la Nou An, între timp, vă invităm la un episod nou și savuros din seria Sigur pe net.

MirceaGeorge
Junior

Absolut deloc, comunic des cu familia și părinții ceea ce întregeste acest lucru.

MirceaGeorge
Junior

Până să se modernizeze lumea internetului nu mă simțeam atât de în siguranță, dar având în vedere evoluția și noile implementări pot spune ca mă simt mai în siguranță.