anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Simona Halep a debutat cu victorie la Shenzen

Razvan
#StarMember
Astăzi Simona a învins-o pe Bianca Andreescu, sportiva de origine română, în 3 seturi, 3-6, 7-6, 6-3, în Grupa Mov de la Turneul Campioanelor.
Miercuri va disputa al doilea meci în compania Elinei Svitolinei. Sper ca anul acesta, sub comanda lui Daren Cahill sa triumfe în acest turneu.
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
O bravă româncă care ne face cinste. Am crezut în steaua ei norocoasa de la inceput. Ceva din caracterul ei și implicarea ei îmi spunea că va ajunge mare,mare campioana.Mulțumim Simona!

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Ascary
Campion certificat
O bravă româncă care ne face cinste. Am crezut în steaua ei norocoasa de la inceput. Ceva din caracterul ei și implicarea ei îmi spunea că va ajunge mare,mare campioana.Mulțumim Simona!

Vio73
#StarMember
Ceva foarte frumos! Felicitări!

Razvan
#StarMember
Mai are 2 meciuri în grupă, cu Svitolina și Pliskova, pe care le-a mai bătut anul acesta.

Anonim
Neaplicabil
Bravo! Nu mă așteptam să câștige. Avea destule probleme fizice.

teacher_
#StarMember
Serios? Chiar trebuie sa avem astfel de întrebări aici ? Ce legătură asta asta cu comunitatea, sau cu produsele Orange, sau cu tehnologia, in general? E pe toate site-urile de știri, nu e ca și cum nu ar fi auzit nimeni de asta...! Macar daca postai la ora când s-a terminat meciul, nu la miezul nopții 🙂

Razvan
#StarMember
Care e problema, nu am avut timp sa postez după ce s-a terminat meciul, seara m-am eliberat.

teacher_
#StarMember
Comunitatea ORANGE. 🙂 In rest, nici o problema.

Razvan
#StarMember
Nu consider aceasta o problemă, atât timp cât este despre munca unui Român care ne face cinste și duce mai departe numele țării, fluturând steagul pe culmile înalte. Simona merită să câștige turneul Campioanelor. Înainte nu mă uitam foarte mult la tenis feminin, însă datorită ei urmăresc cu interes meciurile.

teacher_
#StarMember
Zilele trecute s-a intamplat ceva si mai interesant. Echipa Romaniei a obtinut 7 medalii la olimpiada internationala de astronomie, fapt care a trecut neobservat in presa. Nu am facut o postare cu tema asta, pentru ca, cu toate ca mie personal mi se pare o realizare extraordinara, nu am considerat ca are vreo legatura cu aceasta comunitate, in care se presupune ca se ofera solutii sau informatii despre tot ceea ce inseamna Orange, sau legaturile pe care aceasta companie le are cu tara noastra. Nu am nimic cu Simona Halep, am urmarit meciul foarte atent,si sunt bucuros ca a castigat, si ea si CFR Cluj, cu atat mai mult cu cat sunt clujean, dar pana nu se gaseste o subcategorie in care sa scrie sporturi, nu vad utilitatea postarilor despre sport aici. Pentru asta, exista site-uri si bloguri dedicate, unde se pot face astfel de postari/comentarii. Asa, putem scrie despre orice inventator/descoperitor/filozof roman care mai descopera sau scrie ceva, din acelasi motiv, ca sunt romani.

DanielaH
Moderator
Simona Halep este o mare campioană și o apreciem, o respectăm și o iubim cu toții. Cu toate acestea, acest topic nu-și găsește locul în Comunitatea Orange, așa cum nici cel despre "Campioana României câștigă prima dată din istorie în Franța" nu are legătură nici cu produsele și serviciile Orange și nici cu tehnologia. Vom închide aceste topicuri cu rugămintea de a menține discuțiile în zona Orange & tenologie. Mulțumim!