Am o mica rugaminte catre compania mea preferata al carei client sunt...nici eu nu mai stiu de cand si cu toate serviciile,voce,internet fix,televiziune etc iar rugamintea mea consta in urmatoarele: nu-mi mai activati optiuni si servicii...de nici un fel,fie ele gratuite fie cu plata. Daca vreti sa-mi oferiti ceva,intrebati-ma. Puteti sa o faceti fie prin SMS fie apel. Daca va dau acordul verbal sau scris,puteti sa imi activati ceva,un serviciu o optiune,dar daca nu vi-l dau ori nu va raspund la SMS considerati ca nu sunt de acord.
Va dau un exemplu (desi as putea sa va dau mai multe): primesc deseori SMS-uri de la Orange iar daca nu sunt ocupat il citesc,daca sunt,aman acest lucru si de cele mai multe ori uit sa il mai citesc,stiu ca sunt notificari ale facturii si cum o platesc regulat si la timp nu sunt curios sa mai citesc SMS-ul. Se intampla insa ca pe canalul SMS Orange sa primesc si alte notificari care evident trec necitite. Astazi mi-au picat ochii pe unul dintre ele si il pun aici:
"Speram ca te bucuri de continutul TV oferit de optiunea World HD Go, la care ai acces gratuit pana la 18.12. Daca vrei sa pastrezi optiunea in continuare, vei fi tarifat cu 3,5 EUR/luna (TVA inclus). Daca vrei sa o dezactivezi, trimite SMS gratuit cu STOP la 321."
Nu,nu m-am bucurat fiindca nu am mai activat serviciul Orange Tv Go de jumatate de an. Nu prea mai am timp si nici curios nu sunt. Va multumesc totusi ca mi-ati activat o o optiune si poate ca sunt clienti care s-au bucurat de ea dar nu eu si va intreb,de ce nu ati formulat altfel notificarea,sa zicem asa: " Daca vrei incontinuare mentinerea optiunii,trimite DA la 321". De ce sa trimit STOP?! Daca nu citeam mesajul,ce se intampla? Eram taxat pentru un serviciu pe care nu il doream/accesam si poate nici pe factura nu il observam fiindca eu platesc prin Orange Money. Aceasta aplicatie imi arata suma de plata,platesc si...ne vedem luna viitoare. Nu stau sa verific facturi. Dupa cum am mai spus,exemplele pot continua (si sunt colegi care stiu despre ce vorbesc) dar nu vreau sa mai dezvolt,atata doar va rog,nu-mi mai activati nimic,niciodata. Daca am nevoie de ceva,stiu unde sa va gasesc si va cer eu singur.
In speranta ca veti da curs favorabil rugamintii mele,va multumesc anticipat.
Cu prietenie,
Ascary