anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Retro pictures Dialog & Orange

teacher_
#StarMember

Hello. Dragi membri, am prins o reclamă veche în seara asta, și am reușit să fac o poza, poate va răscoli ceva amintiri...

Dacă aveți imagini mai vechi, informații mai vechi, poate chiar detalii despre primele oferte, chiar prețuri pe care le-ați primit, nu ar fi rău să fie postate 😄

Așadar, oferta Alo cu 60 de unități și un telefon Alcatel... Ofertă veche de când lumea 

1000099806.jpg

22 Răspunsuri 22

teacher_
#StarMember

Va mai aduceți aminte de momentele in care emoțiile nu aveau nevoie de internet pentru a putea fi transmise...?

1000207763.jpg

Normal, mai ales când acestea nu erau transmise prin metode digitale, dar ....din fericire, eu încă am prins vremea timbrelor și a scrisorilor. 🥰

„Less noise. Better signal.”

12890.jpg

 Si mai vreau un minut,  doar atât,  nu mai mult 😉

dragosbrm
Cunoscător

Am atasat poze cu ce am de la orange, din perioada de început. Abonament am din 2004. Telefonul, din păcate, l-am dat la buy-back acum ceva ani. Funcționa perfect!

IMG_8154.jpegIMG_8155.jpegIMG_8156.jpegIMG_8157.jpegIMG_8158.jpegIMG_8159.jpegIMG_8160.jpegIMG_8161.jpeg

Foarte frumos 🤩. Atatea lucruri frumoase puteam să am și eu... Dar nu m-am gândit niciodată să le păstrez...

Aici o să las o listă cu telefoanele pe care le-am deținut, din ce îmi mai amintesc 😄 Cu siguranță nu sunt toate, mai ales cele mai vechi.

Cred că, dacă le-aș mai avea acum și fizic, aș fi „cineva”.

• Philips Fizz
  • Mitsubishi trium
  • Sagem my x1 
  • Sagem my x5
  • Siemens m65
  • Nokia 3010
  • Nokia 1100
  • Nokia 1600 (ăsta imi zicea ora vocal😁)
  • Nokia 3250 express music 
  • Nokia 500
  • Nokia lumia 520
  • Lumia 535
  • Samsung  GTI5500
  • Samsung galaxy FIT
  • Lenovo a7010
  • Nokia 6.1

Eu din ce imi amintesc ar fi urmatoarele:

Sagem My x1

Samsung D900i

Samsung M310V

Samsung C5212

Samsung C3050

Samsung Chat S3350

Samsung Corby

iPhone 4S

iPhone 6

Samsung Galaxy S8

iPhone SE 2020

iPhone 15 

iPhone 17 Pro

Acum nu mai știu exact ordinea la primele modele, au fost si mai multe de atât, dar nu îmi mai amintesc modelul. Cam toate au fost luate de la Orange, în afară de vreo 2, pe care le aveam de la V

Super tare. Mi-ai trezit și mie niste amintiri :))