anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Red 15 la 2 euro sau cum încearcă Vodafone sa isi recupereze clienții portati/pierduti

RafaHelper
#StarMember

Ieri am fost contactat de către un reprezentant Vodafone pentru a mi se propune o oferta de portare foarte agresiva ca si cost si beneficii. 

Fără alte introduceri mi s-a oferit abonamentul denumit RED 15 cu o valoare de 2 euro pentru 24 de luni cu următoarele beneficii:

• minute naționale nelimitate
  • sms-uri naționale nelimitate
  • internet nelimitat la viteze 5G
  • 1,87GB in Roaming
  • 600 minute internaționale
  • 3 luni HBO MAX gratuit

Hai sa vedem cați dintre voi v-ati porta acum. 😁

Iar daca tot vorbim de portare, sunt curios ce contraoferta ați mai primit de la Orange daca ați încercat sa va portati in ultima perioada.

49 Răspunsuri 49

E un pic condimentat, intr-adevar. 🙂 Intre timp, daca ai un telefon cu 5G, il poti folosi pe el pe post de modem. Rezultatul ar trebui (teoretic) sa fie acelasi. Practic...trebuie testat. :))

Client Orange

Stefan_stefan
Junior

Bună oferta este forță tentata fata de Orange am da încerc dă-mi și mie numărul lor să-mi vad dacă a-mi da di mie acea oferta 

BlackWolf
Maestru

Jalnic, marketing de **beep**. Nici in cele mai sarace tari nu am vazut asa ceva, doar la noi e tampenia asta. Toti operatorii vin cu oferte cat mai ieftine doar ca sa ia clientii. Pare tentant la inceput, dar pe termen lung e o prostie. Si te mai intrebi de ce toate retelele de la noi, Orange, Vodafone, Digi si Telekom sunt atat de proaste, nu au bani de investit in ele si sunt pe minus financiar, iar serviciile sunt pe zi ce trece din ce in ce mai proaste, internetul din ce in ce mai slab. Dezastru toate, nu au invatat nimic de la altii, pare a fi incompetenta sau prostie. S-au luat toți dupa Digi, au impresia ca prostia asta cu abonamente la 2 lei e o strategie buna, dar nu prea e. Cand erau preturile mai normale, erau si retelele mai bune. Dam 2, 3, 5 euro și de atât avem și servicii. Cât dai, atâta face. Sa ne uitam de exemplu la retelele din Bulgaria unde abonamentul minim e de 15 euro si apoi sa ne uitam la retelele noastre de 2 bani cu abonamente de 2 euro. Ce retele au ei si ce retele avem noi. Bine ca în rest, la noi preturile în general sunt printre cele mai mari și avem cea mai mare inflație din Europa, doar veniturile noastre nu prea se aliniază cu prețurile, mulțumită Statului Român. De la anul se preconizează ca va fi și mai rău decât acum. Vedem ce va mai fi...

Consider că ar trebui sa trecem de faza de abonamente de 2 euro și să trecem direct la abonamentele gratis.

Vom vedea cine va supraviețui și ultimul rămas va stabili preturile după bunul plac.

Hmm, sa știi ca ar fi o strategie interesanta pe termen scurt. Eu cred ca deja la abonamentele gratis date la noi, ar rămâne doar gigantii, Vodafone și Orange, pentru ca au putere financiara destul de mare din exterior, fiind două companii mondiale destul de mari. Ar mai fi Telekom-ul care este posibil sa supraviețuieasca și el dacă este susținut continuare din exterior, fiind o companie europeana mare. Ar muri cei mai mici, adică Digi, dacă nu primește ajutor de undeva, pentru ca nu are buget mare ca să supraviețuieasca, ca ceilalți și sa aducă bani din exterior, stă slăbuț prin străinătate și are credite, abia o duce și asa. Prin abonamentele date gratis s-ar elimina Digi, care e defapt una dintre cauzele pentru care s-a ajuns în situația asta...

Prin abonamente gratis va supraviețui doar digi, restul vor închide taraba și vor pleca, așa cum se chinuie Telekom și Vodafone de câțiva ani. Nicio firmă mamă nu va susține o companie locală cu pierderi și abonamente gratuite la noi.

Asistam la o DiGidizare a pietei romanesti de telefonie. 

Da, așa este, din păcate...

Stefan_stefan
Junior

Acest abonament chiar astăzi am fost ofertat din departamentul lor de portare la doar 3 euro și am totul nelimitat naționalism național nelimitat și net nelimitat siiiii 600 de minute internaționale plecata vremie la Orange la 4 euro nu am minute internaționale cal la Vodafone 600 deci oferta de la Vodafone este mai buna fata de Orange 

O întrebare: folosești acele minute și nelimitatul sau sunt "să fie"? Și cât e inflația în contract? 

Muchalucha
Cunoscător

Viteza la Vodafone nu depaseste 400Mbps. Iar la 2 euro nici pretentii de 10Mbps sa nu ai. Apoi roamingul este jalnic. Cand fac update de retea de operator strica modemul si ramai fara retea. Acoperirea nationala lasa de dorit, iar in roaming stau prost de tot. 

Eu folosesc toate cele 4 retele, ca na, sunt atat de bune toate incat in meseria mea nu ma pot baza pe una singura ca sa imi pot face treaba, cum ar fi normal. Abonamentul meu de la Vodafone e la fel ca al colegului, Red 15, 5G nelimitat, doar ca la 5 euro, perioada nelimitata, nu limitata la 24 luni apoi pret intreg. Reteaua si abonamentul sunt ok, nu am avut probleme cu ele pana acum. Pe 5G nu stiu cum e, ca nu mi-am luat inca telefoane 5G, am doar 4G+, dar urmeaza, pentru ca telefoanele mele se cer deja schimbate. Din ce am vazut pe la utilizatori si pe grupuri, cica ar fi inceput sa miste treburile si pe 5G, iar in unele locuri este peste Orange, de exemplu in Timisoara si alte locuri. Pe 4G+ prin zona mea si altele, am in medie 100-130-150 mbps, prinzand si peste 200 mbps. In roaming nu am avut niciodata probleme, a fost ok. Sa raman fara retea la update-uri de retea nu am patit niciodata. Oricum, la fiecare retea totul depinde de zone, reteaua perfecta, nr. 1 si cea mai buna per total nu exista, exista doar reteaua cea mai buna din zona ta de actiune si atat. Acoperirea nationala este cam la fel ca si la ceilalti 3, adica slaba. Toate cele 4 retele sunt cam la acelasi nivel si la fel de slabe, este mult de lucru la ele pentru a deveni retele de nivelul anului 2024...

"reteaua perfecta, nr. 1 si cea mai buna per total nu exista, exista doar reteaua cea mai buna din zona ta de actiune si atat." exact.

Noi ne plângem ca nu avem acoperire in casa, bloc, etc. iar asta nu e normal si este exact cum ai spus, sunt toate la acelasi nivel cu acoperirea si e foarte slab semnalul.

Exact, asa este. Speram ca totul se va schimba in bine si se va imbunatati cat mai repede...

Orange este rețeaua nr 1 din toate punctele de vedere.

Restul incearca doar sa țină pasul cu Orange .

Vrem viteze 5G în pustietate.

Fiecare furnizor investește mai mulți bani acolo unde există mai mulți clienți.

Este normal ca în marile orașe vitezele sa fie net superioare celor de la sate că de aici își scoate banii investiți în infrastructură și profitul.