Salut, eu am avut PS3 si WII, iar acum acum PS4Pro si Nintendo Switch. Bine, se joaca mai mult copiii decat ma joc eu 🙂
Ca idee, fac lucruri diferite cele doua, as recomanda clar PS4 fata de Nintendo, sunt mult mai multe jocuri realizate pentru aceasta consola. Avantajul Nintendo e faptul ca e portabila, dar daca vrei sa joci in 2 de exemplu controlerele sunt tare micute. De asemenea, pe Nintendo am patit ca un joc care era multiplayer sa nu se poata juca, pentru al doilea jucator cica e nevoie sa ai inca o consola/ joc (ex Splatoon2).
Fata de XBOX, caracteristicile PS4Pro sunt mai ok din cate am vazut eu, dar nu cred ca conteaza neaparat asta atat de mult, ci jocurile pe care vrei sa le joci, adica sunt cateva pe care nu le gasesti decat pe una dintre ele, de exemplu Forza Horizon 4 e doar pe XBOX, nu si pe PS, iar Zelda, Pokemon sunt doar pe Nintendo etc.
Jocurile sunt in general mai scumpe pe Nintendo decat pe PS4, dar si sunt mult mai putine decat pe PS.
Un alt aspect de luat in calcul sunt prietenii, daca intentionezi sa joci cu/ impotriva lor in retea, adica ce console au ei.