anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange, Vodafone și X(Twitter).

Anonim
Neaplicabil

Pe parcursul întregii perioade cât am avut numărul de telefon în rețeaua Vodafone România, nu am putut valida niciodată acest număr de telefon în contul meu personal X(Twitter). După ce mi-am portat numărul de telefon în rețeaua Orange România, l-am putut valida în urmă cu câteva zile în contul meu personal X(Twitter). Se pare că Elon Musk nu are nimic personal cu France Telecom, însă cu Vodafone Group Plc da! Fac această postare pentru iubitorii de X(Twitter), dacă țineți neapărat să vă folosiți numărul de telefon pe platforma lui Elon Musk nu aveți altă alternativă decât să părăsiți rețeaua Vodafone România. Orange România ar fi potrivită pentru voi!

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Mă bucur că Orange Romania a reușit să îți îndeplinească  dorința legată de acest cont și sper să îți ofere și pe viitor cât mai multe satisfacții!

Baftă!

BlackWolf
Maestru

Ha ha, culmea, ca la mine au mers numerele de Vodafone si Telekom fara probleme, deci nu de acolo e...😂🤣

Anonim
Neaplicabil

Eu știu ce știu. Folosesc X(Twitter) încă de prin anul 2012. Evident că puteam valida și șterge oricând, în trecut, numere de telefon de la orice operator în contul X(Twitter). Însă de când Elon Musk a preluat platforma, orice număr de telefon alocat companiei Vodafone Group Plc nu mai poate fi validat în contul X(Twitter). Luați o cartelă Vodafone 0 Euro credit, probați și îmi veți da 100% dreptate!