anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange România redeschide 29 de magazine stradale - 18 mai 2020

FaraUnID
Campion certificat

Începând cu data de 18 mai 2020, Orange România va redeschide 29 de magazine stradale ce vor funcţiona după un program redus, de luni până vineri în intervalul orar 09:00 - 17:00 şi sâmbăta în intervalul 09:00 – 14:00. Astfel, clienţii sunt aşteptaţi în toate cele 64 de magazine pe care Orange le administrează direct, excepţie făcând cele aflate în incinta spaţiilor comerciale de tip mall, care rămân închise în acord cu reglementările stabilite de autorităţi.

 

Pentru a asigura un mediu sigur de lucru, angajaţii Orange din magazine îşi vor desfăşura activitatea în ture alternative de câte o săptămână, cu jumătate de echipă în magazin, iar cealaltă jumătate în remote work. Aceştia vor urma condiţii stricte de conduită, respectând principiile distanţării sociale în interacţiunile directe cu clienţii. În plus, pe mesele de testare a telefoanelor, clienţii vor găsi gel dezinfectant şi mănuşi, iar dezinfectarea magazinelor şi a spaţiilor de lucru se va realiza la intervale de timp regulate.

 

Ca măsură de prevenție a răspândirii virusului şi pentru a evita posibilele perioade de aşteptare în afara magazinelor, clienţii sunt încurajaţi să facă în prealabil o programare online. Aceasta se poate efectua pe pagina dedicată din site-ul Orange: https://www.orange.ro/shops/

 

Magazinele Orange îşi vor desfăşura activitatea după protocoale stricte ce au ca scop menţinerea gradului sporit de protecţie a clienţilor şi a angajaţilor.

 

https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/inform...

10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Pentru unii clienti este super wow vestea, ca multora li s-a parut foarte greu sa plateasa altfel decat la un shop..

FaraUnID
Campion certificat
Magazinele Orange erau supra-aglomerate si inainte de starea de urgenta, adica perioada in care se lucra la capacitate maxima. Acum, cand se lucreaza la capacitate redusa si cu program redus, va fi crima si pedeapsa.

Jay
Campion certificat
Mda.. nici eu nu inteleg de ce ai vrea sa stai la coada pentru ceva ce poti face in liniste de oriunde.. Eventual sa te mai si superi ca ai asteptat prea mult.. pentru ca au mai vrut si altii sa simta pulsul, nu doar tu.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
E bine venita vestea deschiderii Shop-urilor. Cat a fost inchis eu am platit la magazinele partenere. In Shop de obicei este aglomerat si pentru plata unei facturi prefer sa merg la parteneri.

teacher_
#StarMember
Chiar ieri am trecut pe langa Orange Shop-ul din centrul Clujului, și erau cam 20 de persoane la coada, in afara magazinului...

Razvan
#StarMember
Sunt mai multe persoane în perioada asta, după redeschidere, dar se vor rări, odată cu trecerea timpului.

Ascary
Campion certificat
Miha,atat de mult se promoveaza platirea facturii online pe comunitate ,prin My Orange,prin Orange Money... dar tu totusi insisti sa o platesti fizic in magazin. Pot sa te intreb de ce?

Miha_Z
#StarMember
Din obisnuinta. :)) Am langa job magazin Orange si platesc acolo. Nici cele 50 pct nu m-au facut sa platesc din My Orange. 😉

Vio73
#StarMember
E bine că s-au redeschis! Eu nu dau pe la Shop cu anii! Mai trec pe la unele magazine din hipermaketuri doar când sunt pe punctul de a-mi lua un telefon.

Cathy
Explorator entuziast
Eu mi-am comandat on-line si am fost surprinsa cat de repede a venit comanda. Cand iti comanzi accesorii cum a fost cazul meu e mult mai simplu si comod on line decat in shop mai ales in situatia actuala. Pentru telefon e mai complicat mai ales daca nu esti familiarizat cu brandul nu poti sa iei fara sa vezi niste specificatii.