Încă ceva: în anul 2013, numărul meu de telefon a fost la Orange. Am plecat pentru 7 ani de zile la Vodafone, la plecare însă am uitat să solicit ștergerea contului My Orange. Am revenit anul ăsta la Orange și am aflat că nu pot crea cont aferent numărului de telefon, întrucât există deja unul, cel din anul 2013 Am făcut o sesizare, m-a sunat un consultant Orange de la tehnic și m-a anunțat că a șters definitiv toate conturile existente pe platforma Orange România, aferente numărului meu de telefon. Am creat cont nou, actualul și unicul existent în acest moment. Și? Continui să văd în My Orange în secțiunea istoricul de activități vechile acțiuni eșuate sau finalizate în anul 2013, ora exactă ba încă până și ce nume de utilizator foloseam și tot schimbam! gigi666, hedonist666 etc! Bine că nu am setat atunci ceva vulgar, că azi s-ar amuza copios consultanții atunci când ar trebui să îmi verifice sesizările privind disfuncționalitățile anumitor servicii pe care le folosesc! De ce nu s-au șters? De ce Orange România încă le păstrează? Am revenit ca și client nou, prin portare! Apropos, @rafa.helper, în anul 1999, în urma unei crize de nervi cumplite, telefonul Siemens S3 al fratelui meu, cântărind peste 600 de grame, a trecut razant pe lângă capul meu. Nu mă învață pe mine nimeni tehnologie, crede-mă! Declar topicul liber la commenturi, eu am încheiat definitiv.