Doar mă bufnește și râsul! :)))) Am zis că nu mai revin, dar mă văd nevoit să o fac. 1) Firește că i-am spus, că doar la noi totul e în familie! Așa cum în Ianuarie 2020, adică după fix 30 de zile de la ștergerea programată contul bunicii a fost șters definitiv de către Facebook, sistemele automate bazate pe algoritmi ai lui nea Zăhărelberg luând cu ele și mai multe informații despre numărul de telefon al bunicii, de parcă atunci când i-am creat contul n-am văzut că dețin deja ceva informații, la fel de bine a existat un consimțământ din partea bunicii care mă bucur că uneori are reacția corectă să apese corect pe verde și nu pe altceva și al cărei număr de telefon vreau să îl și păstrez în viitor ca și număr memorial! Așadar, nu numai că a existat consimțământ, dar contul era așadar deja șters cu mult înainte de intrarea în vigoare a noii legislații europene din 15 Mai 2020! 2) Am scris de am făcut bătături că o viață întreagă numărul ei de telefon a stat și stă exclusiv în telefoane care nu se pot conecta la net, care nu pot sincroniza și care nu beneficiază de funcția de locație! Am spus foarte clar că Facebook doar a trimis un sms text pe telefonul ei rudimentar, am deschis acel sms și am introdus codul creând contul de Facebook de pe desktop! Ce sincronizare să existe între Mozilla unui PC de la alt domiciliu, cel al părinților și "trancanul" bunicii, atunci când am creat contul de Facebook introducând acel cod primit prin simplu sms în rubrica Facebook de sign up deschisă în Mozilla și imediat după crearea contului sistemele au început să îmi arate sugestii? 3) Vechii chiriași, chiar credeți că mai dețin numărul de telefon al bunicii în telefoanele pe care le dețineau acum 10 luni când am creat contul? Bunica nu i-a mai sunat de 15 ani, nici nu îi mai cunoaște și nici ei n-au mai sunat-o vreodată! Acum 15 ani, s-or fi apelat reciproc de pe Nokia 1112, astăzi acei chiriași or fi având IOS și Android iar bunica are tot "trancan"! Cu rudele apărute la sugestii da, bunica vorbește și azi telefonic! 4) Există posibilitatea să existe o înțelegere nu tocmai ortodoxă între companiile de telefonie mobilă și Facebook, nu că ar fi ceva neapărat grav, întreaga comunitate observ însă că apară acerb compania Orange România, când de fapt aceasta este scopul oricăror forumuri și comunități, să facă în așa fel încât un furnizor de diverse servicii să evolueze, să se corecteze, să performeze și să le ofere cea mai bună experiență de pe piață! Mai rămâne să îmi scrie cineva acum că SRI cunoaște deja ceea ce am gândit eu acum 4 minute, atunci când mă șamponam! :)))) Ceea ce am vrut eu de fapt să sugerez încă de la inițierea topicului este ideea că...uneori, anumite informații sunt stocate mult, mult prea mult timp în baza de date a anumitor siteuri, companii, etc!