anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money a devenit Evrixa

Ștefanqqqq3
Junior entuziast

Orange Money a devenit Evrixa si poate fii apela la *2024 .

În curând se va actualiza și aplicația!

Ce detalii ați mai aflat?

151 Răspunsuri 151

Vrei variante de IFNuri? Revolut e un fel de IFN lituanian (cheltuiești cât ai pe card). Dacă nu, o variantă britanică este MONESE (alt card de IFN). Oricum, un card de debit e gratuit și necondiționat chiar și la bănci: îl poți lua doar dacă-l ceri. Altfel, poți fi cu el și într-o variantă digitală.

Iar OM nu mai există. Este doar o bucată de plastic care, pentru a nu reînnoi peste noapte mii de carduri, sunt acceptate cele vechi cu logoul OrangeMoney. Deci e ceva temporar și doar la clienți existenți. Așa eu am avut card de Bancpost dar banca a fost cumpărată de BT. Deci la reînnoire am primit un card BT. Logic...

Anonim
Neaplicabil

Da, e perfect adevărat ceea ce spui legat de Revolut. Are licență lituaniană și e foarte îndrăgit pe întreaga planetă!

E o idee cu Revolutul, dar Orange nu prea agrează plățile, chiar și pt reîncărcări, cu carduri emise de entități din afara țării. Ar fi interesant să încerce cineva, care are Revolut, să facă o plată către Orange și să ne spună dacă a funcționat.

Anonim
Neaplicabil

Am marcat-o drept soluție și va rămâne așa, întrucât chiar mi-aș dori în viitor un parteneriat între Orange și Revolut! Am pretenții de la Orange! În trecut, însă pentru doar o perioadă scurtă de timp, și Vodafone România a cooperat cu Revolut pentru anumite tombole și premii pentru clienții Vodafone (doar clienții Vodafone). Atâta doar că, dacă nu mă înșel, pe atunci Revolut încă nu avea licența lituaniană.

Eu am înțeles dezideratul tau, dar soluția trebuie sa fie una care sa fie de folos și altora care au aceeași problema. Dacă va merge plata cu Revolut, e o soluție extraordinară, daca nu... încercăm alta variantă de plată.

Anonim
Neaplicabil

Mai mulți useri au sugerat Revolut. Nu știu dacă pot marca mai multe soluții legate doar teoretic legate de un posibil parteneriat în viitor între Orange România și Revolut. Să o retrag nu știu dacă ar fi onest. Rămână acum la Flo_1! Așa și doamna DanielaH a marcat ca soluție ceva ce funcționează întotdeauna doar teoretic, așa au decis Orange România și ANCOM, însă iată ce fac unii angajați mai ales la ceas de seară, iar doamna DanielaH nu știa că mă voi hotărî și voi relata despre episodul petrecut Vineri, 8 Aprilie 2022, seara, în municipiul Bacău! De ce credeți că am fost ieri atât de furios și de înverșunat în comentarii? Eu știam ceva! Stați de vorbă cu un om care a folosit telefoane gen Siemens S3, telefoane Mitsubishi, Motorola V3, Nokia 5110, Sagem, Bosch, Siemens, Alcatel etc și internet rapid pe telefoane cu butoane, doar Vio e mai în vârstă decât mine aici! Azi am decis să dezvălui întâmplarea, locația, data și ora! La fel, tot în municipiul Bacău, Orange Smart Shop de pe strada Nicolae Bălcescu, nr.1, un angajat bărbat m-a trimis la plimbare în ziua de Miercuri, 25 Iulie 2012, a refuzat să îmi porteze pe Orange Prepay din rețeaua Vodafone numărul de pe care vă scriu acum, conectat la internet Orange, iar în maximum 25 de minute, culmea, fără să mă întrebe ceva, la o franciză Orange de pe strada Luminii din municipiul Bacău, o doamnă a acceptat să înceapă portarea numărului! Doamna DanielaH îmi cunoaște numărul de telefon și are capacitatea de a face verificări în sistem, pe 8 Aprilie 2022 nu apare nimic întrucât angajatul m-a expediat încă de pe scaun, însă în data de Miercuri, 25 Iulie 2012, poate găsi că numărul meu 072.....27 a fost portat din Vodafone în Orange la franciza de pe strada Luminii! Cu toții ne dorim să credem că în viață toate merg ca la carte și că viitorul va fi musai unul strălucit. Nu e așa, chiar întotdeauna! Să avem speranță, totuși! Asta e!...Mi-aș dori ca mâine, când doamna DanielaH va citi comentariile să gândească: "-Apoi Adi Bârjoveanu ăsta știe telefonie și internet, tată! Și să nu se supere pe mine! Noi aici am discutat mult și civilizat.

Sa ne înțelegem, eu sprijin o soluție salvatoare, oricine ar da-o. Problema nu e că nu a fost un răspuns de al meu soluția, ci că un operator Orange mi-a zis sa fac plăti doar cu carduri emise de o entitate din România și mi-a specificat sa nu incerc cu un card Revolut, nici macar pt reincarcare de prepay. Nu știu sigur dacă avea dreptate, d-aia am sugerat ca cineva care are Revolut să încerce o plată către Orange și așa am avea dovada dacă funcționează sau nu.

Cât despre vendeta pe care o ai tu legată de nu știu ce discuție de acum 2 ani, nu văd de ce ar conta în această speță.

Anonim
Neaplicabil

Nu am nicio vendetă cu nimeni, dar iată că ne întoarcem în punctul de unde am plecat! Am plecat atunci de acasă cu bani și cu o cartelă Vodafone Prepay, sperând că mă voi întoarce fără bani, cu o cerere în buzunar, cu aceeași cartelă Vodafone Prepay încă activă plus un număr Orange provizoriu pentru portare și m-am trezit că mă întorc tot cu banii în portofel și cu o singură cartelă, de Vodafone Prepay! Nu contează că s-a întâmplat în trecut (legat de refuzul portării) sau că s-ar putea întâmpla în viitor (posibil ca Revolut să nu rezoneze cu sistemele optimizate Orange). Nu suntem cu toții egali aici? Nu reprezentăm o comunitate? Cu ce e mai presus trecutul de posibilul viitor sau invers? De ce neapărat un moderator ar fi infailibil iar un amator începător demn de judecat (eu)? Eu nu am intrat în comunitate pentru ranguri. Eu relatez ceea ce știu și ce s-a întâmplat din Aprilie 1997 încoace. Vreți să retrag soluția? Sigur Flo_1 nu se va supăra și mă va înțelege! Hai să încerc! Cum? Pot? Iată, m-am descurcat!

Nu e vorba de retras soluția, ci de testat/confirmat soluția.

Anonim
Neaplicabil

Dacă am remediat...totul a devenit bine.

Revolut o fi un card particular (de-o vreme este ridicat la rang de bancă și acesta). Oricum, faptul că n-ar fi acceptate cardurile în altă valută decât leu și emise de alte bănci decât cele din RO este o exagerare. Mii de clienți utilizează servicii de DTH în străinătate și plătesc abonament de acolo. crezi că au card emis de o bancă din RO? Îți spun eu că NU 🙂

Cât privește o eventuală conversie, dacă se impune la plată, aceasta este efectuată de către entitatea plătitoare, oricare ar fi ea, iar Revolut fie că are disponibil în LEI sau altă valută... plata se face la fel.

Anonim
Neaplicabil

O lungă perioadă de timp am activat pe o aplicație, iar acolo majoritatea userilor erau din România și numai plăți pe carduri aveau în cap.

E acceptabil. Nu am încercat partea de economisire (dezvoltată recent), însă pentru plăți ocazionale și eventuale teste pe net este ok.

Anonim
Neaplicabil

Păi, da, că pe aplicația aia, mulți se înscriau în grupuri și își primeau în fiecare lună din an banii exclusiv pe card.

Salut,

Orange Money exista. Nu cu numele asta, si nu mai apartine grupului Orange. Dar exista. Acum se numeste Evrixa, si apartine Alpha Bank. Daca o sa descarci aplicatia, o sa vezi ca este exact aplicatia Orange Money, cu alte culori. De asemenea, echipa Orange Money este si ea aceeasi.

Deci, practic, tot ce s-a schimbat este "proprietarul" ca sa zic asa, unele dintre servicii (nu mai ai puncte Thank You de exemplu), si partea de contact. In rest, este aceeasi echipa cu aceleasi carduri (si de debit, si de credit), acelasi numar de rate, si aceeasi echipa de suport. Culmea, daca o sa suni la numarul de telefon de contact, o sa auzi o voce cunoscuta. 🙂 Pana si vocea Djiei a ramas aceeasi.

Eu unul mi-am pastrat serviciile la ei. Cardurile adaugate deja in wallet sunt in continuare cu design-ul Orange Money (si asta imi place foarte mult, pentru ca nu sunt foarte incantat de design-ul cardurilor Evrixa). Iar puncte nu primeam oricum, deci pe mine unul nu m-a afectat absolut deloc.

Nu stiu daca pasii de creare a unui cont au ramas aceeasi, pentru ca eu am deja unul creat, dar, ceva imi spune ca usurinta de folosire de la Orange Money s-a pastrat in continuare in aplicatia Evrixa.

Deci daca vrei, ai multe detalii pe evrixa.com.

Client Orange