Da, cred ca l-am vazut si eu. Nu m-a interesat in mod deosebit, pentru ca am deja, dar da, cred ca stiu despre ce laptop vorbesti.
Promotia, cel putin in cazul meu, a fost. Doar ca a fost o redurecere de vreo 50 de lei, nu 150 cum au vrut ei sa para. :)) Dar asta e o tactica atat de veche la emag incat nici nu ma mai mira. Ma uitam acum ceva vreme dupa un ceas si aveau la emag "super promotii" la ceasuri reduse de la vreo 4000 de lei la doar 300. :))) Nu erau nimic firma sau ceva. Erau niste chinezarii (si nu de genul calitative, pentru ca "Made in China" nu inseamna neaparat de pro*sta calitate; China e o piata imensa si au produse pentru toate gusturile si buzunarele), dar asta era o chinezarie ieftina, dar vanduta de emag, la "super oferta", la o reducere absolut imaginara. Ceasul ala nu a facut in viata lui 4000 de lei. :))))) Dar ca sa para reducerea mai consistenta...emag a ales sa umfle pretul initial. Problema e ca l-au umflat atat de mult incat deja batea la ochi. Doar sa nu vezi lucrul asta ai fi putut sa crezi ca ar fi putut vreodata sa coste atat de mult. Si muuuulte, multe alte exemple. Era un set de icoane la un moment dat la nu stiu cate zeci de mii de lei. :))) Adica, serios! WT*?!!
Client Orange