anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mulțumiți de calitatea serviciilor oferite de Orange?

ILIE46
Junior

Mulțumiți de calitatea serviciilor oferite de Orange?

26 Răspunsuri 26

Nizrael
Junior

Ar fi indicat daca ar îmbunătăți semnalul in zonele rurale mai ales cele situate în proximitatea graniței.

MihaiC99
Campion

Sunt mulțumit de serviciile mobile Orange. În zona mea, Orange ofera cea mai buna calitate semnalului și viteze excelente ale datelor mobile.

DanS69
Junior

F. mulțumit de serviciile mobile Orange.

În zona mea (Mall Vitan - București), Orange ofera cea mai buna calitate semnalului și viteze excelente ale datelor mobile. 😎

AndradaGO
Junior

mulțumită de serviciile mobile Orange. În zona mea, Orange ofera viteze excelente ale datelor mobile.

ILIE46
Junior

Ce ați dori să îmbunătățească ORANGE în viitorul apropiat pentru serviciile prestate 

As dori sa îmbunatateasca rețeaua 4G+ și extinderea rețelei 5G. De asemenea îmbunătățirea serviciului clienți Orange.

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Suport ipv6 pe rețelele mobile, și extinderea suportului pentru internet fix. Ipv6 este supranumit de către entuziaști: "următoarea generație a rețelelor".

Mi-aș dori, de asemenea, demontarea antenelor 3g din zona mea (eu oricum folosesc 2g pentru teste, nu 3g); abia aștept să mă plimb prin casă și să văd doar 3-4 liniuțe pe 4g+. Cred că o să mi se miște internetul... nu mai aștept 3-5 secunde să mi se încarce un site😅

DanDiaconu
Junior

Super multumit, mai ales datorita ofertei de portare!

Anca07
#StarMember

Multumim de topic @ILIE46 

Tu esti multumit de serviciile pe care le ofera cei de la Orange? Tu ce servicii detii?

Te asteptam cu detalii.

Zi cu soare!🌞

Dețin un pachet premium de servici TV+Internet+servici mobile 

Si esti multumit de calitatea serviciilor? Iti poti exprima si tu parerea vis-a-vis de topicul initiat de tine.

Zi cu soare!🌞

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, eu sunt foarte mulțumit de serviciile mobile și fixe. Am serviciile mobile de la începuturile Dialog și am încercat și de la alții, fără folos.

Mai este de lucrat pe partea de Call center și la rapiditate intervenției în caz de probleme pe partea de servicii fixe, ca și sugestie!

ionyc83
Începător

Absolut deloc. Sunt f multe zone fara semnal. Inca!

Chiar in zone apropiate de marile orase!