anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Invitatii gratuite oferite de Orange la festivaluri

Miha_Z
#StarMember
Imi doresc sa particip la festivalurile sponsorizate de Orange: Untold, Summer Well.. Pot participa la vreun concurs si sa castig invitatii gratis?
1 Soluţie acceptată‚

Alex_G_
Cunoscător
Poți găsi mai multe informații aici: https://www.orange.ro/festivals/impreuna-online-offline/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ce.41.s.b.19&utm_content=onoff

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Razvan
#StarMember
@Romeo, de acord cu tine, când îți setezi ceva și îți dorești foarte mult, Universul te va ajuta să îți îndeplinești dorința :) Miha, momentan nu îți dorești din toată inima sa ajungi la festival și de aceea nu se așează lucrurile asa cum ar fi necesare pentru a ajunge în acel loc și ca să fiu și on-topic, găsești informații pe site-ul Orange și mai poți câștiga invitații duble la festivalele Summer Wells și Afterhills.

Miha_Z
#StarMember
@Razvan, eu imi doresc mult sa particip la festivaluri, dar nu tine doar de mine. Trebuie sa am in vedere job-ul, precum si liberele mele si ale persoanei cu care merg. Oricum anul asta sper sa incerc si aceasta experienta si daca va fi frumos, anul viitor imi voi fixa altfel concediul.

Alex_G_
Cunoscător
Mi-ar plăcea tare mult sa câștig și eu o invitatie la Untold, este visul meu sa pot ajunge la acest festival. Sau chiar și la summer well mi-ar plăcea sa pot câștiga. Ambele festivaluri sunt in preajma zilei mele de naștere și ar fi un cadou foarte frumos.

Vio73
#StarMember
Sper să-ți surâdă norocul și să ți se împlinească visul!

Alex_G_
Cunoscător
Mulțumesc mult, @Vio! ❤️

Vio73
#StarMember
Cu plăcere, Alex. G!

Romeo_
Senior certificat
Dragii mei,eu am fost cu o invitatie castigata si multumesc pe aceasta cale si pe orice cale posibila.M-am simtit extrordinar de nemaipomenit fiind primul festival la care am participat.A fost o Mare Surpriza la care nu ma asteptam.Multumesc Orange!