anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Color Run - Bucuresti Night 2019

Cathy
Explorator entuziast
Participa cineva la Color Run - Bucuresti Night pe 14 septembrie?
Noi am strans o gasca de 10 copii si am luat pentru o mare parte din ei bilete early-bird cu 89.99. Pentru ceilalti care s-au hotarat mai tarziu vom achizitiona un pic mai scumpe respectiv 109.99 lei.
Voua sau copiilor va place ideea ?
12 Răspunsuri 12

Ciucuras
Cunoscător certificat
Este un mod creativ pentru copii si nu numai, am o prietena care a participat in trecut si a spus ca a fost o experienta frumoasa. Nu are nici un pret exagerat. Din nefericire, in fiecare an am avut altceva de facut. Acest wk este liber ptr noi. Cine stie?

svetalex
Maestru
Este un eveniment destul de popular în rândul tinerilor și am vazut multe fotografii în social media de la acest eveniment Fetițele mele îmi solicită de vreo 2 ani să le înscriu la Color Run. Personal mi se pare cam mare taxa de participare :), dar poate anul viitor le voi face pe plac și le înscriu și pe ele. Nu știu exact care sunt condițiile de participare pentru copii, distanța de alergat, etc

teacher_
#StarMember
Este o idee super, dar nu știu în ce măsură este pentru discuție în comunitate. Într-adevăr, Orange este sponsor, dar nu toți suntem din București și nu ajungem acolo. Oricum, va doresc distracție plăcută.

Cathy
Explorator entuziast
Teacher, din experienta de anul trecut stiu ca erau foarte multi participanti si din alte orase, nu numai din Bucuresti.Discutii au fost si despre Untold, Neversea si asta nu inseamna ca nu-ti poti da cu parerea daca nu esti din Constanta, respectiv Cluj.

Miha_Z
#StarMember
S-a tot mediatizat acest eveniment. Din pacate nu sunt fan alergari, mai degraba a pictatului. Mi se pare distractiv si cu siguranta copiii sunt atrasi de acest lucru. As veni doar sa fac galerie sau sa alerg vreo 300 m. :))

Miha_Z
#StarMember
@Cathy ai dreptate, dpmdv poti dezbate si alte subiecte ce tin de Orange. Eu sunt din Braila, dar asta nu m-a impiedicat sa ma duc la Summer Well. 😉 Daca mi-ar fi placut sa alerg, distanta n-ar fi fost un impediment sa particip la Color Run - Bucuresti Night.

Jay
Campion certificat
Cred ca este un eveniment distractiv si interesant si pentru cei mari si pentru cei mici, daca obisnuiesti sa faci miscare.. pentru mine miscare inseamna cel mult inot si aruncatul cu privirea.. Distractie placuta.. 🙂

Laura_cio
Senior
Este un eveniment susținut de Orange?

Romeo_
Senior certificat
Cred ca da, Laura, iar fondurile se folosesc in scopuri caritabile

Razvan
#StarMember
Da, mie îmi place ideea, acu vreo 2-3 ani, m-am gândit si eu sa particip, după ce am văzut că o colegă de facultate a fost la acest eveniment.

Anonim
Neaplicabil
Eu nu am auzit de acest eveniment dar cred că este o oportunitate pentru copii. Îmi place ideea. Bănuiesc că vor fi implicați atât copiii cât și părinții, nu?

Cathy
Explorator entuziast
Da, pot participa atat copii cat si parinti, ba chiar este obligatoriu ca la un anumit numar de copii acestia sa fie insotiti de un adult.