anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Gemini prin SMS

svetalex
Maestru

Ce este Gemini și ce tarife are?

Am primit SMS-ul de mai jos, însă nu știu nimic legat de costuri. Sunt incluse SMS-urile în cele oferite gratuit prin abonamentul Orange?

1000129611.jpg

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Văd că e prin RCS, deci, teoretic, nu ar trebui sa fie tarifate ca sms-uri (cel puțin nu cât telefonul are conexiune de internet).

https://support.google.com/messages/answer/14599070?hl=ro

FLo1
#StarMember

Bună @svetalex . Google nu "spune" nimic despre tarife, ci doar despre modul de funcționare și configurare.

Detalii în acest sens regăsești aici.

Am citit detaliile înainte de a întreba aici. Însă tot nu îmi e clar legat de costurile sms-urilor. Nu rămâne decât să fac un test... spre să nu fie prea scump 😆

O condiție de funcționare a chatbot-ului este activarea mesajelor de tip RCS (Rich Communication Services). Acestea nu necesită acces la SMS/datele mobile ci la o conexiune de date, wifi preferențial. Poți încerca dezactivând SIM-ul și activând WiFi, fără riscuri de tarifare. 

BlackWolf
Maestru

Salutare!

Mesajul asta nu se deschide atunci când apeși pe iconița de Gemini AI din dreapta jos de deasupra butonului de mesaj nou din Google Messages? E gratuit, nu se tarifeaza, funcționează doar cu internetul activ...

 Dar pare că pot trimite SMS-uri. Nu se deschide în Google, ci rămâne în aplicația de sms

1000129617.jpg

1000129617.jpg

Dap, inseamna ca ala e. Nu se deschide in Google, functioneaza ca o conversatie SMS, dar el in spate comunica cu serverele Google prin intermediul internetului pentru a putea oferi informatii. Fara internet nu functioneaza, deci nu iti fa griji, pentru ca nu se tarifeaza, nu functioneaza ca o conversatie SMS obisnuita, e gratuit, poti sa ii scrii cat vrei...

teacher_
#StarMember

Eu știam că Gemini îți poate oferi un text sau o imagine despre un subiect anume... Nu se taxează, este un fel de răspuns low cost la chatgpt...

delfinas
#StarMember

Eu am aplicatia Gemini pe telefon, de cand s-a instalat cea mai recenta versiune de Android. M-am distrat mult cu el, am ajuns la "nebunia" de a vorbi CU telefonul si sa-mi raspunda. :)))))) Mi-a dat niste raspunsuri interesante la tot felul de intrebari existentiale.

Cine are cont de Gmail, poate regasi un buton Gemini si acolo.

Cred ca SMS-urile alea se refera doar la o conversartie cu Gemini si AI, nu sa trimiti catre alte persoane si, cum au zis si colegii, ar trebui sa fie nevoie doar de o conexiune la internet, fara alt cost aditional.