Salutare,
Avand in vedere experiența mea pe acest subiect,am fost si sunt in continuare atat client cat si colaborator al Orange, ce pot sa va zic,legat de ceea ce se petrece intr-un Shop fata de partener,este cu un profesionalism enorm de apreciat de fostii colegi, parteneri,deoarece ei te trateaza cu profesionalism, iar ca angajați pe parte de Shop sau partener,Shop-ul isi selecteaza cu mult mai multe etape angajatii ,
se trece printr-un proces mai amplu, cam dupa aproximativ 3 interviuri, realizezi ca esti al lor angajat,cat pe parte de partener, angajariile se fac mult mai usor, dar si ca beneficii , clar ca difera fata de Shop,ca sa nu vorbim si de cunoștințele si profesionalismul fiecărui om, din orice fel de magazin partener. Cu cat ai mai multa experienta si iti place ceea ce faci, clar ca la acel om gasesti cam aceeasi fată,calitati ca si intr-un Shop, dar cat sunt oameni care nu au nici multa vechime nici aceleasi cunostinte ca in Shop clar, ca nu sunt aceleasi moduri de abordare ca si in oricare alt magazin.
Difera de fiecare magazin,Shop,politica proprie a firmei, cat si a ORANGE.
In rest,atat pe parte Tehnica,cat si pe parte de Magazin Shop cat si partener,am avut experiențe placuta am facut tot posibilul ca toate sa se împacă placutul cu utilul,iar ca toti ceilalti utilizatori ,incercam sa cautam pe cat posibil sa gasim soltutii sa ne fie bine tuturor.