anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

deconectare facebook și aplicația Raiffeisen (tokenul) nu merge.

Miha37
Junior entuziast

Bună ziua! Am o problemă cu facebookul din cauza autentificării cu doi factori. Nu am salvat browser-ul, am uitat parola și am tot încercat să postez pe facebook și apoi cum am tot umblat să rezolv problema, m-a deconectat de la el și îmi arată sesiunea a expirat. Asta de vreo 3 zile .De vreo 6 zile nu mi s-a mai postat nimic decât un reel de pe tik tok. Apoi nu mi-a mers tokenul de la aplicația Raiffeisen și am scos și amprenta apoi din aplicatia de unde am comandat ceva prin curier, mi-a arătat că e o problemă cu telefonul. Îmi arată că nu o fost înregistrat  decât ieri deși îl am din septembrie, anul trecut. Nu știu ce să fac căci ce găsesc pe google nu mă ajută. Nu mi-e blocat telefonul sau emailul dar nu stiu unde să bag codul când vreau să mă conectez. 

Mulțumesc! O zi frumoasă s-aveți! 🙂

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Buna!

Cu Raiffeisen s-ar putea sa fie necesara interventia bancii privind activarea. Legat de Facebook si Google, ce serviciu folosesti: Orange (abonament/cartela) sau Yoxo?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Miha37
Junior entuziast

M-am gândit și eu că va trebui să merg. Orange abonament folosesc. Mulțumesc!!!

Incearca sa reiei procesele de logare (resetare parole), eventual de configurare pentru datele de confirmare a identitatii (mail+mobil).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Miha37
Junior entuziast

Multumesc pentru ajutor. Dar fără pașii compleți sau prin video nu reușesc. Eu nu am găsit video pentru problema mea că îmi merge telefonul și emailul , primesc codurile dar după ce le introduc îmi arată deconectare și dacă intru printr-un link oricum , nu reușesc să mă conectez. Data trecută eu l-am făcut dar acum nu mai știu cum. Nu vreau nici să-mi blochez telefonul.  Of! 

La cele doua (Facebook si Google) cred ca mi-am resetat parolele de vreo 5 ori fiecare in ultimile 6 luni si nu am fost blocat. Incearca sa urmezi pasii pentru fiecare.