anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

deconectare facebook și aplicația Raiffeisen (tokenul) nu merge.

Miha37
Junior entuziast

Bună ziua! Am o problemă cu facebookul din cauza autentificării cu doi factori. Nu am salvat browser-ul, am uitat parola și am tot încercat să postez pe facebook și apoi cum am tot umblat să rezolv problema, m-a deconectat de la el și îmi arată sesiunea a expirat. Asta de vreo 3 zile .De vreo 6 zile nu mi s-a mai postat nimic decât un reel de pe tik tok. Apoi nu mi-a mers tokenul de la aplicația Raiffeisen și am scos și amprenta apoi din aplicatia de unde am comandat ceva prin curier, mi-a arătat că e o problemă cu telefonul. Îmi arată că nu o fost înregistrat  decât ieri deși îl am din septembrie, anul trecut. Nu știu ce să fac căci ce găsesc pe google nu mă ajută. Nu mi-e blocat telefonul sau emailul dar nu stiu unde să bag codul când vreau să mă conectez. 

Mulțumesc! O zi frumoasă s-aveți! 🙂

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Buna!

Cu Raiffeisen s-ar putea sa fie necesara interventia bancii privind activarea. Legat de Facebook si Google, ce serviciu folosesti: Orange (abonament/cartela) sau Yoxo?

Miha37
Junior entuziast

M-am gândit și eu că va trebui să merg. Orange abonament folosesc. Mulțumesc!!!

Incearca sa reiei procesele de logare (resetare parole), eventual de configurare pentru datele de confirmare a identitatii (mail+mobil).

Miha37
Junior entuziast

Multumesc pentru ajutor. Dar fără pașii compleți sau prin video nu reușesc. Eu nu am găsit video pentru problema mea că îmi merge telefonul și emailul , primesc codurile dar după ce le introduc îmi arată deconectare și dacă intru printr-un link oricum , nu reușesc să mă conectez. Data trecută eu l-am făcut dar acum nu mai știu cum. Nu vreau nici să-mi blochez telefonul.  Of! 

La cele doua (Facebook si Google) cred ca mi-am resetat parolele de vreo 5 ori fiecare in ultimile 6 luni si nu am fost blocat. Incearca sa urmezi pasii pentru fiecare.