anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca ai avea un robot performant, care ar fi cele mai importante 3 lucruri, pe care, l-ai programa, sa le faca?

Jay
Campion certificat
Salut!
Nu stiu altii cum sunt :), dar, eu, dupa ce am urmarit serialul Star Trek, am ramas cu gandul la cateva personaje, in mod special la Data, androidul, prezentat ca fiind identic unui om in carne si oase, fara carne si fara oase :), doar din punct de vedere al capabilitatii si, mai putin fragil decat omul, fara a avea sentimente si, programat totusi, sa protejeze rasa umana (care se saboteaza singura, dar asta e alta discutie)..
In urma ultimelor noutati, pare ca suntem departe de producerea unui astfel de robot, dar, m-am gandit, oare cat de aproape sau departe suntem in realitate si, oare, daca as avea unul, ce as vrea sa faca?!..
Concluzia este ca as vrea sa fie, sau, sa poata fi programat:
1. Sa ma invete karate - lumea e mare si, o fata trebuie sa aiba grija de ea, plus ca, de mica mi-a placut sa bat.. pardon, sa ma apar :))
2. Sa gateasca sanatos - sa aiba un program complet despre alimente si calitatile lor.. sa-mi dea peste mana, daca nu sunt cuminte (eu sunt as in aparate gen sandwich maker, panini maker, microunde si blender)
3. Sa poata repara diversele electrocasnice pe care le are fiecare prin casa.. inclusiv sa rezolve problemele care ar putea sa apara cu pc-ul/ laptoptul..
Voua v-ar placea sa aveti un robot in genul lui Data?
Puteti mentiona 3 lucruri pe care ati vrea sa le faca pentru voi?..
19 Răspunsuri 19

Fost Membru
Neaplicabil
@DanielaH, înseamnă că nu sunt singurul care se uită la seriale SF vechi. P.S.: cum ai pus emoticonul? 🙂

DanielaH
Moderator
@cocolosh, am salvat poza și am atașat-o pur și simplu. Star Trek e unul din serialele mele de suflet, îmi aduce aminte de niște vremuri foarte frumoase. Aveam camera plină de postere cu Enterprise și toate personajele din film.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Fost Membru
Neaplicabil
@DanielaH, mulțumesc pentru răspuns. Mă bucur că mai sunt și alți fani ai genului SF aici în comunitate. 😉

Tina
Cunoscător certificat
Mie mi-ar plăcea sa facă curățenie, sa spele geamuri și sa calce ! Exact ceea ce nu îmi place mie sa fac.

MihaelaA
Ex Community Manager

@Jay mulțumim pentru topic, este foarte interesant și distractiv.

Mi-a plăcut la nebunie să citesc răspunsurile voastre.

Am văzut multe filme SF și în câteva, roboții ajungeau să se întoarcă împotriva oamenilor, dar să presupunem din start că al nostru o să fie unul pașnic și foarte simpatic 🙂

Și mă voi rezuma strict la cum mi-aș dori să mă ajute pe mine:

1. Mi-ar plăcea să fie un fel de personal chef - sa se ocupe de planificarea meselor și a preparatelor (m-ar ajuta să economisesc mult timp și să nu mai fie nevoie să mă gândesc ce să mai gătim)

2. Să facă curat: aspirat, spălat și șters praful

3. Să facă masaj - de relaxare, presopunctură, tot 🙂

Și așa adițional să aibă grijă de casă și de pisică atunci când suntem plecați 😄