la 15-12-2021 05:02 PM
V-ați simțit vreodată prea copleșiti de activitatea de pe rețele de socializare și să vreți să luați o pauză sau pur și simplu să vă ștergeți conturile de Facebook sau Instagram? Nu e o tragedie, pentru că putem reface oricând alte conturi. Dezavantajul este că, odată cu dispariția lor, se pierd toate documentele pe care le-am încărcat acolo. Mai mult decât atât, în cazul Facebook nu vom mai avea acces nici la site-urile pentru care am ales autentificarea cu datele acelui cont.
O soluție alternativă pentru ștergerea acestor conturi este dezactivarea lor temporară. Iată cum puteți proceda pentru a face acest lucru:
Pentru Instagram
Dezactivarea temporară a contului de Instagram nu se poate face din aplicația mobilă, ci doar din versiunea desktop.
Pentru Facebook
Din aplicația mobilă se urmează pașii de mai jos:
De pe PC se urmează pașii de mai jos:
Dacă totuși v-ați hotărât să renunțați definitiv la aceste conturi, este indicat ca înainte de ștergere să faceți un back-up al conținutului postat. Cum faceți acest lucru? Găsiți aici toți pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru Instagram și aici pentru Facebook. Tot în aceste articole puteți vedea și cum vă puteți deconecta de la messengerul celor două platforme de socializare și cum vă puteți dezactiva conturile.
Eu nu mi-am șters conturile, voi v-ați șters vredată contul de Facebook sau Instagram? Ce v-a determinat să luați această decizie?
la 15-12-2021 06:05 PM
la 15-12-2021 06:34 PM
la 15-12-2021 06:37 PM
la 15-12-2021 11:14 PM
la 25-12-2021 04:03 PM
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor