anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concerte Drive In

Cathy
Explorator entuziast
Concerte Drive In
Asa cum stim cu totii starea de urgență declanșată în România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale si majoritatea concertelor au fost amânate. Probabil nici festivaluri nu vom avea in aceasta vara, din pacate.
Unii artisti se gandesc sa organizeze concerte in sistemul Drive In adica accesul si vizionarea concertului se va face din masina. Ce parere aveti? Ati merge la un astfel de concert?
6 Răspunsuri 6

svetalex
Senior certificat
Interesant. Sunt curioasă unde vor găsi locații pentru astfel de evenimente 🙂 și cum se vor desfășura, sonorizare și alte aspecte ce țin de organizare și show. Am văzut prin filmele vechi cinema Drive In și cred că ar putea prinde, însă în vremurile noastre trebuie să fie ceva WOW, nu doar o proiecție pe un ecran. Parcă era în parcarea de la Mall Băneasa un astfel de cinema, dar nu am fost niciodată și cred că ar putea avea succes inclusiv acel cinema vara aceasta Late edit. Primul concert Drive in https://www.infomusic.ro/2020/05/delia-anunta-primul-concert-drive-in-din-romania-iata-cand-si-unde-are-loc/

Erowan
Junior entuziast
Personal ,compar cinematografele drive in ca o baie in piscina, in costumul de ginere. La început vor fi curioși care sa meargă dar cu siguranță vor fi putini care să și stea în mașină până la final așa cum se cere. As fi curios sa vad participanții la un concert Buuren ori Guetta cum stau cuminți în mașină și își savureaza pop-cornul.

Miha_Z
#StarMember
Am auzit despre aceste evenimente de la Stiri si ca locatii ziceau pentru moment de Bucuresti si Galati. Nu cred ca as merge la concerte drive in, sa stau cu orele inchisa in masina fara posibilitatea de a cobora si face putina miscare.

Vio73
#StarMember
Depinde de locație. Dacă ar fi la mine în oraș și ar fi veni cine îmi place, probabil că da.

Cathy
Explorator entuziast
Pai Vio doar nu o sa vii la mine in oras cu cine nu ti place :)))

Vio73
#StarMember
La asta mă refeream. Dacă vin formațiile preferate în orașul meu sau în împrejurimi.