la 27-10-2024 09:21 AM
Vanati ceva chestii mai scumpe tech (sau altceva) pe care ati vrea sa le cumparati la un discount sau pret mai bun de BF?
Ce este? Si de unde vreti sa il cumparati?
la 29-10-2024 04:46 PM
la 29-10-2024 04:48 PM
....Și paradoxal ăștia prin presă declară că ”Una din trei gospodării din UE gătește cu gaz, procentul fiind de 54% în Regatul Unit și de peste 60% în Italia, Țările de Jos, România și Ungaria. Aparatele de gătit ard gaz fosil și ejectează substanțe nocive care inflamează căile respiratorii” (Digi24).
Evenimentul zilei: ”Potrivit oficialilor de la Bruxelles, aragazul pe gaz emană dioxid de azot peste limitele admise de către Uniune, aceasta fiind o altă cauză pentru care se cere interzicerea lui. Momentan nu a fost stabilită o dată oficială pentru punerea în aplicare a acestei directive de către țările membre UE.”
De altfel, în Paris (de exemplu) aparthotelurile (garsoniere, studio, etc) închiriate funcționează cu plite electrice, nicidecum gaz. Mai sigur, fără verificări atât de frecvente, monitorizate mai simplu și mai ieftin ca senzori.
29-10-2024 05:14 PM - editat 29-10-2024 08:30 PM
Da, asa este. La fel este si cu incalzirea pe lemne, dar la noi este greu de aplicat pentru ca tara este saraca si nu prea sunt alte variante mai accesibile. Problema este ca la plita si cuptorul electric consumul de curent e mare si la noi curentul e scump, nu ca in alte tari mai civilizate, ca deh, "baietii destepti"... Consumul de curent este mai mic daca ai 380V, dar putini avem. Mai nou si Hidroelectrica a inceput sa o ia razna cu preturile, la inceput cand m-am mutat la ei erau mai ok... La acelasi volum de gatit, iesi mai ieftin cu gaz decat cu electricitate. De exemplu cu o butelie de 100 lei gatesti mai mult decat cu un consum de curent de aceeasi suma. Eu am si plita si cuptor electric si aragaz cu butelie si este mai rentabil aragazul cu butelie, iesi mai ieftin decat cu celelalte. Cam asta este situatia la noi, din pacate...
la 29-10-2024 06:35 PM
Ma intereseaza o pereche de casti wireless over-ear pentru audiofili dar sa nu depaseasca bugetul de 500 lei.Mentionez ca nu am nevoie de Noise Canceling
la 30-10-2024 03:29 PM
Probabil nimic. Anul acesta nu e nevoie sa schimb nimic prin casa.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor