anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parere aveti de noul nume al FaceBook: Meta?

arsradu
Fost #StarMember
Salutare comunitate!

Dupa cum probabil ati aflat si voi, FaceBook isi schimba numele in...Meta. 🙂 Cum vi se pare chestia asta?

Mie unul mi se pare o schimbare inutila si, avand in vedere noul nume, o alegere destul de neinspirata la prima vedere. :)) Dar mai presus de orice, nu schimba nimic fundamental la FaceBook. Ceea ce cred ca e exact problema principala.

Voi ce parere aveti?
Client Orange
16 Răspunsuri 16

FLo1
#StarMember
@alterego: Corect. Mersi de corecție. :)) Vroiam să mai verific cine citește și cine nu, cine are habar sau cine nu. Uneori ”compozițiile” lungi și justificate am impresia că sunt ignorate sau citite pe diagonală.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Facebook își propune să lanseze un spațiu imersiv prin conexiune la OCULUS VR în care fiecare om poate să intre prin intermediul realității augmentate, AI-ului, în care totul este posibil. Legat de numele Meta, Facebook s-a autointitulat fondator al acestui domeniu, MetaVerse, dar ține și de marketing. O mișcare intelingentă aș zice, fiindcă sunt singurii din domeniu care pot crea un astfel de spațiu interactiv în care oamenii pot să se întâlnească, să cumpere pâmânt virtual. Un nou tărâm precum Cyberpunk-ul, Matrix sau Altered Carbon.