anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parere aveti de noul nume al FaceBook: Meta?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salutare comunitate!

Dupa cum probabil ati aflat si voi, FaceBook isi schimba numele in...Meta. 🙂 Cum vi se pare chestia asta?

Mie unul mi se pare o schimbare inutila si, avand in vedere noul nume, o alegere destul de neinspirata la prima vedere. :)) Dar mai presus de orice, nu schimba nimic fundamental la FaceBook. Ceea ce cred ca e exact problema principala.

Voi ce parere aveti?
Client Orange
16 Răspunsuri 16

DanielaH
Moderator
Da, aparent cam inutilă și în același timp cam ciudată schimbarea. Cel mai probabil va fi "aceeași Mărie, cu altă pălărie" (părerea mea) sau ... poate "altă gâscă-n altă traistă" 🙂 Eu nu sunt prea mare fan Facebook, vom vedea ...

tomaciprian
Cunoscător
Dupa parerea mea, putea sa-l si dezactiveze ca mi se pare un bullshit tot ce tine de facebook. Eu unul, Facebook-ul il am sters de pe telefon, il am doar pe laptop si nu zic ca nu-l folosesc,dar exista zile in care nu intru deloc pe el, mai intru cand imi aduc aminte,seara. Daca dintre contactele mele ar fi folosit careva Telegram, as fi sters si WhatsApp-ul, nu din motivul ca este detinut tot de ei ci ca Telegram-ul are mult mai multe setari si optiuni fata de WhatsApp.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daniela, exaaact! Asa am zis si eu cand am auzit de chestia asta. "Aceeasi Marie cu alta palarie". :)) Plus ca, numele ala, in anumite limbi inseamna lucruri foarte interesante (https://twitter.com/DrTechlash/status/1453789543975378945?s=20). 🙂 In plus, probabil ca sunt singurul care face asocierea asta de nume, dar, numai mie imi suna pronuntia originala (in engleza americana) ca usor apropiata de numele unui drog recreational (metha*pheta*ine)? Ceea ce mi se pare incredibil de ironic, avand in vedere ca vorbim de FaceBook. :)) Deci, uhm....coincidenta sau nu, si in special dupa scandalul cu FB si dependenta de el, au cam sarit cum s-ar zice "din lac in put" cu numele asta. :)) Si, cu toate ca CEO-ul a zis ca acea modificare de nume nu are nicio legatura cu scandalul recent...nu poti sa nu te intrebi de ce nu i-a venit ideea asta geniala in toti anii astia cat FaceBook a existat cu numele "FaceBook" pe piata? De ce acum?
Client Orange

Vio73
#StarMember
Schimbarea numelui este inutilă, cel puțin pentru mine! Probabil că s-au plictisit de acest nume sau cine știe exact din ce considerente o fac!

delfinas
#StarMember
Da, nici eu nu am inteles miscarea, nu are nici o logica. Lupu-si schimba parul, dar naravul ba.

Anonim
Neaplicabil
Eu m-as bucura sa dispara de tot Facebook... :)) Deci se cam intelege cat de mult detesc tot ce inseamna social media astazi si cat de mult urasc aplicatiile astea care culeg mult prea multe informatii personale.

Neaplicabil
Se schimbă numele companiei nu și al platformei . Platforma se va numi in continuare Facebook.

teacher_
#StarMember
Exact când crezi că nu se mai poate schimba nimic, apare cate un manager și anunță o schimbare de nume. Foarte bine, daca prin asta cred ei că FB va functiona mai bine, atunci sa pună denumire in limba elfă, sau în na'avi. Facebook nu mai e ce a fost oricum. Acum Tik Tok este pe val, și până nu vor găsi o metoda de "resuscitare", va rămâne undeva jos. Prin Asia i s-a cântat prohodul de mult :) Chiar și în Teoria Big Bang, într-un episod difuzat în 2018, unul dintre personaje zicea ceva de genul.... "-Ok, am postat pe Tik Tok, Instagram, Twitter, Snapchat, și dacă insiști o sa postez și pe Facebook, ca toți țăranii". Mi s-a părut chiar amuzant. :)))

Neaplicabil
Pentru cunoscători am de spus doar atât: Metaxa de 7 zile e cea mai bună alegere 🙂

mihai_13
Maestru
- pentru mine facebook = mizerie (precum am mai scris am dat delete la contul meu de facebook in 2016) - De Ce ? facebook = cocalari + pitipoance + propaganda politica + fake news = toxic pentru societate , un nimeni se adreseaza altui nimeni . - nu zic ca nu gasim nimic "bun" pe facebook dar raul pe care il face intr-o societate gen "romaneasca" este mult mai mare .

Jay
Campion certificat
Aceeași Marie cu alta pălărie.. Schimbarea nu vine din nume, ci din acțiunile efectuate.. si, cum schimbarea asta nu vine.. ☺

Neaplicabil
Meta nu va fi noul Facebook ci entitatea comercială din spatele Facebook, Instagram, WatsApp & Co. Cam la fel cum este Alphabet pentru Google & Co. că Google e băgat într-o grămadă de alte chestii de care nici nu știm.

FLo1
#StarMember
Vă amintiți că "alo + dialog" s-au revoluționat în "Orange" și nu a fost mai bine. Apoi "delfini și alte animale" s-au transformat în "OrangeMe x€", și în acest caz fără multă uimire. Concluzie: când vrei să ascunzi praful sub preș, indiferent de societate, aceasta va schimba numele serviciului oferit, cu speranța unei false apariții a unui produs nou pe piață. De fapt, același lup dar cu o blană de oaie. Mai vreți exemple? Desi există sub ambele variante sunt de fapt aceiași: Sensiblu vs Dr.Max ; Altex vs MediaGalaxy ; Evomag vs Marketonline etc. Am avut chiar și un topic aici în Comunitate despre diferențele dintre NUME, BRAND, sau MARCĂ. Pentru mulți erau una si aceiași noțiune. Prin urmare "împătimiții" nu vor acorda atenție acestor aspecte, folosind în continuare serviciul/produsul fără influențe vizibile.

Neaplicabil
@FLo1 ai greșit cu evomag vs marketonline... cel din urmă, domeniul de fapt, a fost achiziționat de CEL .RO