anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce-mi doresc in 2022 de la Orange (simple_dreams)

Anonim
Neaplicabil
Reteaua Orange e una din cele mai dezvoltate atunci cand vine vorba de acoperire 4G si benzi agregate. Utilizatorii avansati stiu deja acest lucru si stiu si cum sa verifice toate aceste informatii. Avand in vedere ca migrarea spectrului catre 4G/4G+ trebuie accelerata, sper ca in acest an sa vedem cat mai multe site-uri in 3CA si 4CA
La fel ca Vodafone si Orange a inceput utilizarea B1 in LTE si este un lucru minunat. Vad ca mai apar pe ici colo site-uri in 3CA cu 1+3+20, dar ce frumusete ar iesi din 4CA, adica 7+3+20+1? 🙂 Un deliciu in 60MHz.
Sper ca planurile de upgrade in 3CA si 4CA sa se intample in cat mai multe zone, mai ales urban mic, ca cel mare oricum a fost si este mereu avantajat. Sigur, si-n rural ar fi frumos macar un 1+3+20... ca sa nu zic de B7.
As aduce in discutie si 5G-ul in n78, dar pare ca stagneaza... 🙂
3 Răspunsuri 3

And04
Senior
Salutare, @simple_dreams Multumim pentru ca impartasesti cu noi aceste dorinte. Sa speram ca aceste update-uri se vor realiza intr-un ritm mai accelerat spre a fi de folos tuturor clientilor.

Viocat
Senior certificat
Salutare simple_dreams. Sa speram ca macar harta cu acoperirea 4g sa aiba corespondenta in realitate. Din pacate tot mai multi utilizatori se plang de calitatea semnalului. Sa speram ca 2022 va rezolva cea mai mareparte a acestor probleme

Vio73
#StarMember
Salutare, @ simple_dreams, Ce spui tu ar fi idealul și poate că vor face în multe locuri, dar am găsit zone neacoperite sau acoperite cu 2g/3g. Acum, pentru că au preluat și Telekom, sper să se extindă foarte mult pe 4g/4g+, dar și pe fibră optică. Pe unde instalează fibra, vin cu oferte de nerefuzat și cred că vor face o figură frumoasă în viitor. Părerea mea este că de anul acesta ar trebui sa ofere acces la 5g și internet nelimitat de pe la 10 euro. Au rețea foarte bună, dar abonamentele de voce oferă cam puțin la sume mari vs. concurență. Mulțumim că ne-ai împărtășit ideile tale și sper s-o faci mai des!