anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce cadouri ați cumpărat pentru pasionații de tehnologie din familie?

MihaelaA
Ex Community Manager

Mai este foarte puțin până la Crăciun. Ce cadouri ați pregătit pentru pasionații de tehnologie din familia voastră?

Eu în ultimii ani am oferit tot felul de gadget-uri și accesorii: ochelari VR, brățări fitness, căști și boxe portabile.

23 Răspunsuri 23

Ascary
Campion certificat
Frumos cadou eda. Cred ca s-au bucurat enorm 🙂

Antoniu_Duma_1
Începător
Brățară HUAWEI Band 3 Pro Telefon mobil NOKIA CASCA pt. Autoturism Încărcător telefon mobil

Ascary
Campion certificat
Foarte frumoase si de actualitate Antonio. Cred ca ai cheltuit o suma frumusica,dar ce conteaza cand bucuri pe cineva 🙂

imch
Cunoscător certificat
@ eda2k noi le-am luat PS4 Pro anul trecut de Craciun. In iunie am luat si casca VR cu camera video. Acum negociem timpul petrecut departe de ecrane, ca ar sta mufati daca ar fi dupa ei... Distractie placuta, insa!

Ascary
Campion certificat
De Craciun poate n-ar trebui sa stea asa mufati :))

imch
Cunoscător certificat
Aaa, nu! Pai ieri am avut 16 oameni in casa si azi 14. Sa vrea, nu au loc sa se mufeze :-). Plus ca nu ii las de capul lor, asa. Eu vorbeam de ce ar vrea ei, nu de ce ii las sa faca. Iar castile de gaming au facut furori mai mult decat un telefon nou!

eda2k
Cunoscător
@imch : Momentan la noi se joacă Just Dance - și solo și duo . Eu puțin Deus Ex și puțin racing .. Nu am achizitionat alte jocuri, tocmai pentru a nu scăpa de sub control situația. Cască VR nu cred că voi schizitiona prea curând, nu ar fi utilizată la potențial și just to have it .. Spor !

teacher_
#StarMember
Eu îmi doresc un PS4, dar se pare că Moșul a considerat că nu sunt suficient de cuminte anul asta 🙂 sa speram că o să își schimbe părerea, accept și cadouri mai întârziate oricum 🙂

Ascary
Campion certificat
Merge si de sf. Ion sau...Dragobete :))