anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care sunt cerintele pentru a lucra homeoffice la Orange??

siminuta
Începător
Care sunt cerintele pentru a lucra homeoffice la Orange??
Doresc mai multe informatii despre munca de acasa.
4 Răspunsuri 4

Trixen
#StarMember
Salutare, Daca te referi la conditiile pentru a lucra de acasa ca angajat Orange, intrebarea e buna dar cea mai mare parte dintre noi nu stim sa te ajutam. Suntem colegi de retea, dar cam atat. Nu suntem afiliati Orange in niciun fel, ci suntem simpli cetateni inscrisi intr-o comunitate sustinuta si ingrijita de Orange. Desigur, daca este vreun angajat Orange printre noi si vrea sa iti raspunda, suntem cu totii curiosi :) Daca nu te referi la conditiile pentru lucrul de acasa ca angajat Orange, ne poti da mai multe detalii, te rog?

FLo1
#StarMember
@Siminuta: Bun venit în Comunitate. Condiția primară și cea mai importantă este să fi angajată la Orange. Restul le afli instant. Dar până acolo drumul e lung. Aici în Comunitate suntem utilizatori ai serviciilor Orange, nu angajați la Orange.

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă te referi în general la munca de acasă, nu prea știu ,,cu ce se mănâncă", cu toate că am practicat-o forţat în pandemie.Nici pe cea de salariat Orange nu o cunosc, pentru că nu sunt. Dar ca să practici o muncă de acasă, trebuie să fii în primul rând angajatul acelei instituţii/companii, ceea ce nu este cazul. Oricum, nu cred că este prea greu să ne dăm cu presupusul în ce ar consta (în mare) munca de acasă. Probabil că trebuie să ai o pregătire într-unul dintre domeniile cu care se ocupă compania şi să poţi relaţiona foarte bine cu ceilalţi angajaţi, cu alte companii, etc, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă. Sigur, e ceva minimal, nu cunosc detalii şi nu ştiu nici dacă le vei putea afla de aici! Dacă doreşti să te angajezi, ia legătura cu ei! Ai pe aici unele detalii : https://www.orange.ro/jobs/ Baftă!

Salut, siminuta! In functie de domeniul tau de interes, poti cauta job-ul potrivit pentru tine aici https://www.orange.ro/jobs/ Iar daca aplici si ulterior esti contactata, vei primi informatii complete, inclusiv despre munca de acasa.