22-09-2024 05:04 PM - editat 22-09-2024 05:04 PM
Salutare tuturor,
M-am gandit sa deschid un topic, care sper sa fie de interes majoritatii, legat de aplicatiile (si nu numai) care pot fi accesate achizitionand un abonament lunar, abonament care se poate sa fie achitat prin intermediul Orange: fie prepaid sau postpaid.
Mie mi se pare ceva foarte util sa poti plati cu ajutorul unui abonament de telefonie mobila, un alt abonament sau de ce nu un bilet de tramvai (cum este de exemplu in Iasi😁), in cazul in care nu vreau sa imi inregistrez un card pentru o plata recurenta.
Asadar, voi incepe prin a enumera cateva aplicatii, si va rog sa adaugati in comentarii si alte aplicatii, pentru a le face cunoscute:
De asemeni, puteti veni si cu alte propuneri de alte aplicatii sau numere scurte la care poti trimite SMS pentru inregistrare/accesare, si poate Orange va face posibil acest lucru in viitorul apropiat 😁 Eu de exemplu, as vrea sa pot plati prin intermediul Orange, fie abonament fie Prepay, si serviciile de share riding😁
O zi faina tuturor, si va astept si cu alte sugestii☀️
la 01-10-2024 03:06 AM
Ai dreptate la Orange la suma cheltuită se mai adaugă și TVA.
Confirm că nici la Digi nu se adaugă taxe suplimentare și nici la plata cu alte aplicații care folosesc cardul pentru plata.
De aceea consider că plata pe factura Orange este o alternativa când apar situații neprevăzute.
Chiar daca se mai adaugă și TVA tot consider că este o alternativa de rezerva binevenita.
la 01-10-2024 11:33 AM
nu inteleg de ce orange aplica taxe suplimentare si telekom sau digi nu aplica.
chiar trebuie extratarif sau cum fac ceilalti
la 01-10-2024 12:05 PM
Stii parcarile din Bucuresti? Daca te uiti atent, o sa vezi ca recomanda aplicatia AmParcat. La cei 5 lei/ora, se adauga TVA. In "contrapartida", Primaria are o aplicatie Parking Bucuresti in care tariful nu este platitor de TVA. Diferenta dintre cele doua tarife o presupun ca firma din spatele AmParcat este platitoare de TVA, fata de Primarie care nu este.
Prin prisma exemplului de mai sus, tarifarea suplimentara (acei 0.05E presupun), tind sa cred ca depinde de fiecare daca tarifeaza ceva sau nu (tot cu titlu de exemplu: am avut nevoie de un taxi si am chemat un Star Taxi prin aplicatie. La final de cursa am fost tarifat 2 lei "taxa serviciu" suplimentar cursei).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor