anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

3 seriale HBO pe care le recomand pentru serile de toamnă

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Mai țineți minte când eram la școală și la fiecare început de septembrie trebuia să facem compuneri cu toamna? Frunzele se îngălbenesc și cad, păsările călătoare pleacă în țările calde, se culege via, ziua începe să fie mai scurtă decât noaptea, serile se răcoresc ... ei, bine, acestea două din urmă ne obligă cumva să petrecem mai puțin timp în aer liber și să intrăm seara mai devreme în casele noastre. Iar pentru că serile sunt în general momentele noastre de relaxare după munca de peste zi și este bine să le petrecem într-un mod cât mai plăcut și calm, vă recomandăm 3 seriale de la HBO cu care să vă delectați și să vă relaxați.

 

1. Povestea Slujitoarei (The Handmaid's Tale)

IMDb rating: 8.4/10

Cred că este unul dintre cele mai cunoscute seriale de pe HBO. Mi îmi place și îl urmăresc în continuare, aștept sezonul 5 🙂 Mi se pare foarte interesant plotul și ideea din spate. Este un serial profund și destul de dur. 

 

2. Crima din Easttown (The Mare of Easttown)

IMDb rating: 8.5/10

Îmi place de Kate Winslet, iar acest rol mi se pare că i se potrivește perfect. Filmele polițiste sunt pe lista mea de favorite și acesta chiar te ține pe jar până la ultimul episod, cu multe întorsături de situație. Este din categoria mini-series, are doar 7 episoade, potrivit pentru câteva zile mohorâte de toamnă sau chiar un weekend 🙂

 

3. De la început (The Undoing)

IMDb rating: 7.4/10

Similar cu cel anterior și acesta se încadrează în categoria film polițist, tipic "whodunnit". Doar că aici focusul este mai restrâns și se concentrează pe relația personajelor principale interpretate de Nicole Kidman și Hugh Grant. Și acesta este scurt, are 6 episoade.

 

Dacă deja le-ați văzut pe acestea, colega noastră Alina are mai multe recomandări aici de unde vă puteți inspira, împreună cu trailere.

#EnjoyWatchingHBO!

 

Voi ce alte filme / seriale bune ați văzut în ultima vreme?

8 Răspunsuri 8

Florin_D
Cunoscător certificat
Nu știu dacă se mai găsește pe HBO Go, dar știu că a fost și va recomand "Manifest"

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
The Blacklist (8.0 pe IMDB) Westworld (8.6 pe IMDB) Sense8 (8.3 pe IMDB) Profu' (8.4 pe IMDB) Si, cu toate ca nu l-am mai vazut de ceva timp, in caz ca mai e cineva care nu l-a vazut niciodata: Friends (8.8 pe IMDB). De asemenea, alte seriale ceva mai vechi, dar bune, dupa parerea mea: The Mentalist (8.8 pe IMDB) New Amsterdam (8.1 pe IMDB) The Resident (7.7 pe IMDB)
Client Orange

DanielaH
Moderator
Daaaa, Friends, ce vremuri frumoase! :) La Blacklist ma uit chiar acum și mai am doar câteva episoade din sezonul 8, chiar sunt foarte curioasă de final.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@Florin D da, încă este pe HBO Go și tocmai a apărut sezonul 3. Am văzut primele 2 sezoane, foarte tare plotul, în unele momente m-a dus cu gândul la Lost. Urmează să mă uit și la sezonul 3.

 

@arsradu super recomandările, mulțumim.

Sense8 mi-a plăcut foarte mult, l-am văzut de 2 ori :))

Westworld super tare conceptul, doar că nu l-am terminat, l-am lăsat undeva pe la sezonul 2 și nu am mai revenit la el, poate pe viitor 🙂

New Amsterdam extra mega like, la fel și Friends

The Blacklist - am auzit de el, chiar vorbeam astăzi și cu Daniela despre el, îl trec pe lista.

Pe restul le caut să văd exact despre ce sunt.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Super! 🙂 Ma bucur! Va mai pot recomanda si: Elementary (7.9 pe IMDB) Stranger Things (8.7 pe IMDB) Sherlock (9.1 pe IMDB) Person of Interest (8.4 pe IMDB) Fringe (8.4 pe IMDB) His Dark Materials (7.9 pe IMDB)
Client Orange

Vio73
#StarMember
Foarte bune recomandările! Poate că peste weekend ar fi o treabă să stau la un film pe HBO sau în HBO go! Mulțumesc!

Anonim
Neaplicabil
Eu am descoperit un serial excelent (părerea mea, evident): BILLIONS (Miliarde), cotat cu 8.4 pe IMDB. Din distribuție: Paul Giamatti și Damian Lewis. Are 5 sezoane (perfect pentru binging). E un serial despre corupție, bogăție, influență. Recomand!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@arsradu și @cocolosh mulțumim mult pentru recomandări. Un alt serial recent pe care l-am văzut și merită, dar nu este pe HBO Go (e și scurt, are 8 episoade) este Clickbait. M-a ținut în priză până la final 🙂