anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

2 iulie - Ziua Mondiala a OZN-urilor

DanielaH
Moderator

Deși nu este vorba despre o sărbătoare pe care s-o vedem în foarte multe calendare, World UFO Day are o comunitate foarte mare în spate. Amatorii de OZN-uri sărbătoresc deja de mai bine de 70 de ani aniversarea evenimentelor care s-au petrecut la Roswell în noapte dintre 2 și 3 iulie în 1947.

Foarte mulți pasionați de OZN-uri sunt încrezători că un obiect zburător neidentificat ”a călcat pragul” planetei în acea zi.

 

La scurt timp după mediatizarea internațională a evenimentului bizar, s-au format două tabere de indivizi. Unii sunt convinși că ipoteza extraterestră este una cât se poate de adevărată, în timp ce alții sunt de părere că acceptarea prezenței OZN-urilor pe planeta noastră reprezintă o viziune puerilă asupra realității în care trăim.

 

Voi ce părere aveți? Credeți în existența OZN-urilor și a extratereștrilor? În caz că da, credeți că dețin o tehnologie mai avansată ca noi, pământenii?

 

Mai multe despre evenimentele din 1947 aici https://playtech.ro/2018/ziua-mondiala-a-ozn-roswell-si-area-51/

 

Cât despre mine, eu am fost și sunt mare fan _Star Trek_ (de când cu pandemia m-am apucat de revăzut seriile Enterprise și Voyager) și da, cred că există multe alte specii în acest Univers și multe alte planete cu viață. Și mai cred că acești aliens sunt ceva mai tehnologizați ca noi pământenii, pentru că altfel interacțiunile lor cu noi ar fi fost mult mai vizibile 🙂

6 Răspunsuri 6

TheSpecialist
Maestru
Cu siguranță nu suntem singuri în Univers. Nu ar avea nicio logica sa fim singura planeta cu viata inteligenta, când exista atâtea miliarde de miliarde de stele și implicit posibilități de a găzdui viata. Cât despre vizita lor pe pământ de-a lungul timpului, aici e alta poveste și putem dezbate zile întregi. Teorii sunt multe, unele foarte bine argumentate, altele parca prea fantastice. The truth is out there!

Vio73
#StarMember
Nu suntem singuri și asta este destul de evident după nenumăratele vizite pe care le primim de la aceste nave. Nu știu cât este adevăr și cât este ficțiune, dar fenomenul este analizat atent după cel de-al doilea război mondial, fără prea multe rezultate însă. Sunt multe necunoscute, cel puțin la nivel oficial. Mulțumim!

Florin_D
Cunoscător certificat
Probabil si alte "civilizatii" cred ceea ce credem noi oamenii.... "suntem singurii locuitori ai universului!" Eu tind totusi sa cred ca nu suntem singuri...!

Ascary
Campion certificat
In universul acesta enorm sunt 99% sanse ca sa nu fim singuri in el. Mare fan UFO am fost in copilarie iar Isac Asimov era unul din scriitorii preferati.

Miha_Z
#StarMember
Pana nu fac cunostinta cu un extraterestru, nu cred 100%. 😉

Ascary
Campion certificat
Pai nici cu Doamne-Doamne nu ai facut cunostinta si totusi crezi...