anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Lună Plină - Festival de Film Horror și Fantastic

FaraUnID
Campion certificat

Între 20-23 august, în comuna Biertan din județul Sibiu, cinefilii și iubitorii de natură și patrimoniu transilvănean vor avea ocazia să participe la cea de-a IXa ediție a festivalului de film horror și fantastic Lună Plină.

 

Programat inițial pentru începutul lunii august, organizatorii au decis să mute festivalul astfel încât să se asigure că vor fi respectate toate regulile de siguranță și igienă pentru un festival de film.

 

Bilete sunt disponibile la un preț special până pe 1 iulie:

  • 65 lei pentru acces la proiecții sâmbătă și duminică
  • 120 lei abonament pentru toate cele 4 zile și acces în camping

 

Programul festivalului include proiecții de film în aer liber, cine-concerte și activități în natură precum ture cu bicicleta, ghost-hunt sau degustări de produse tradiționale din zona Transilvaniei.

 

Biertan este una dintre primele așezări germane din Transilvania (1283), situată într-o zonă deluroasă, la numai 25 km distanță de Sighișoara și Mediaș. Un spațiu ideal pentru vizionări în aer liber, Biertanul are o piață centrală vegheată de o splendidă biserică fortificată, o capodoperă arhitecturală protejată de UNESCO.

 

Selecția de filme include cele mai noi și captivante producții, precum și filme clasice horror & fantastice. Proiecțiile în aer liber au loc la Grădina Méliès (curtea Centrului Evanghelic pentru Tineret/Casa Parohială) și la Cinema Vertigo (curtea interioară a Școlii generale din apropierea campingului).

 

Cinefilii au la dispoziție pentru cazare pensiunile din zonă, dar și un camping îngrădit și păzit, dotat cu dușuri și toalete publice, un punct de predare a obiectelor de valoare și barul “La Tăruș”.

 

Pagina Festival - https://lunaplinafestival.ro

 

@Orange, cum majoritatea evenimentelor (UNTOLD, Electric Castle, Awake, Neversea, Afterhills, etc) fie au fost anulate fie oranizarea acestora este in ceata, pe o scara de la 1 la 10, care sunt sansele sa vedem un parteneriat Orange & Luna Plina, parteneriat prin care clientii Orange sa beneficieze de pachete de festival la preturi speciale?

5 Răspunsuri 5

svetalex
Senior certificat
Sunt tare curioasa daca se va tine si acest eveniment, avand in vedere restrictiile din ultima perioada

Jay
Campion certificat
Cred ca sunt sanse mari sa se tina, fiind in aer liber si, pana in august, ma gandesc ca se mai limpezesc lucrurile.. Suna interesant, horror in aer liber.. Brr... 😮 :))

FaraUnID
Campion certificat
Biletele si abonamentele sunt deja in vanzare si tind sa cred ca evenimentul va avea loc. Desigur intotdeauna exista si cazurile de forta majora. Conform organizatorilor, toate măsurile de siguranță aflate în vigoare vor fi respectate astfel încât să avem un festival groaznic de fain!

Miha_Z
#StarMember
Ar face Orange un parteneriat cu Luna Plina? Nu prea imi plac filmele horror, dar parca as vrea sa vad unul in aer liber. Si daca ar fi si la un pret special ar fi cu atat mai bine. :))

Salut, Din pacate, luna august va fi incarcata pentru noi si nu putem onora invitatia de parteneriat, in perioada respectiva. O zi buna!