anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Beneficii pentru clientii Orange in perioada coronavirus

Vio73
#StarMember

Orange sprijină clienţii pentru a rămâne conectaţi la tot ceea ce este important pentru ei.

 

50GB Bonus

Fie că lucrează de acasă, fac teme online alături de copii sau au nevoie să rămână conectați cu familia şi prietenii, Orange vine în ajutorul clienţilor săi cu un bonus de internet de 50GB. Acesta este valabil 30 de zile şi poate fi activat până la data de 9 iunie 2020 din contul MyOrange.

 

PrePay

Reîncarcă din My Orange cu credit sau cu o optiune PrePay de minimum 5 euro credit și primești înapoi 10% din valoarea reîncarcată, sub forma de euro credit - până în 9 iunie 2020.

 

Roaming gratuit

Totodată, pentru a susţine clienţii aflaţi în afara ţării şi a-i ajuta să păstreze legătura cu cei dragi, apelurile de voce realizate din Spaţiul Economic European către România vor fi gratuite până pe 31 martie.

 

Orange TV Go

De asemenea, încurajează clienţii să se bucure de timpul petrecut în familie, alături de cei mici prin acces gratuit, prin Orange TV Go, la 10 dintre cele mai îndrăgite canale pentru copii. Aplicaţia Orange TV Go oferă conţinut pentru întreaga familie, iar în funcţie de oferta de telefonie mobilă sau de serviciul TV, clienţii pot avea acces inclus până la 118 canale TV, emisiuni şi sute de filme şi seriale - până la 15 iunie 2020.

 

My Orange

În perioada 6 apr. - 9 iunie 2020, se alocă 50 puncte OTY la plata facturii din My Orange.

Alocarea bonusului se face o singură dată pe perioada campaniei, pe codul de abonat pentru care se face plata.

 

Orange Money

În această perioadă grija pentru cei dragi este prioritară şi este de dorit să fie evitate pe cât posibil locurile aglomerate şi drumurile care nu sunt absolut necesare. Astfel, pe lângă numeroasele facilităţi de accesare a resurselor online, transferurile în valută efectuate prin aplicația Orange Money au marjă 0, acestea desfășurându-se la cursul de schimb interbancar.

Livrarea cardului Orange Money prin curier la solicitarea clienților va fi gratuită pe perioada în care magazinele Orange vor fi închise.

 

Soluții educaționale

La fel de mult încurajează părinții și profesorii să nu întrerupă educaţia copiilor, ci să mute cursurile în mediul online. Pe lângă resursele educaționale gratuite care se regăsesc pe platforma Digitaliada a Fundaţiei Orange, organizează și o sesiune specială a programului SuperCoders. În perioada 26 martie - 17 aprilie Orange susţine o serie de webinarii gratuite de programare pentru copiii cu vârste între 10 și 14 ani. Alături de trainerii din echipa Simplon România, cei mici îşi vor dezvolta creativitatea şi abilitatea de a scrie cod şi de a rezolva noi provocări cu ajutorul tehnologiei. Locurile la webinar sunt limitate, se ocupă în ordinea înscrierilor, iar mai multe detalii puteți afla aici: https://responsabilitate-sociala.orange.ro/educatie-digitala/editie-speciala-supercoders-online/.

 

Apel conferință gratuit

Până pe 15 mai 2020, clienții Orange PostPaid vor putea efectua apeluri tip conferință la nivel național, fără să fie taxați, indiferent de rețeaua participanților și nici nu li se vă consuma din resursele incluse.

 

SIM Prepay

În acest moment sunt disponibile spre achiziție cartele SIM PrePay cu 5 euro credit în Magazinul Online/ secțiunea Cartela SIM Prepay, la pret standard cu transport gratuit

Cartelele PrePay se pot achiziționa de la urmatorul link: https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-all/cartela-prepay-cu-5-euro-cred...

 

 

Sursa: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/orange-sprijina-clien%C5%A3ii-pentru-a-ramane-con...https://www.orange.ro/info-importante/

 

https://www.orange.ro/info-importante/

 

Eu cred că e bine, dar la abonamentele de net mobil și home net 4g nu s-a dat nimic în plus. Voi ce părere aveți? Mulțumesc!

13 Răspunsuri 13

Razvan
#StarMember
Până la urmă ORO a ținut cont de sugestiile noastre de a acorda minute internaționale mai multe (gratuite) în SEE. Poate vor da și pentru abonamentele Home 4G, este posibil să le fi scăpat. @vio73 Ai posibilitatea să vezi în My Orange, dacă poți activa acest bonus?

Vio73
#StarMember
Nu merge, dar oricum ar fi mic pentru un abonament fix. Cred că trebuie să se umble și pe aici! E părerea mea pe care o exprim și cu această ocazie! La abonamentele home net 4g ar trebui să se ofere măcar 500 GB lunar. Ce faci dacă vrei să vezi și tu filme online sau alt conținut video?

FaraUnID
Campion certificat
Edit: Topic duplicat https://comunitate.orange.ro/questions/2268047-online-50gb-bonus-oferiti-orange si chiar initiatorul acestui topic a oferit raspunsuri pe topicul deja existent!

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, mulțumim pentru mențiune! Chiar dacă ambele topicuri se referă la beneficii pentru această perioadă, îl vom lăsa și pe acesta deschis deoarece el include toate facilitățile oferite de Orange clienților săi în acest moment (nu doar bonusul de 50GB). @Vio73, am modificat puțin structura descrierii tale pentru a fi mai usor de urmarit.

Vio73
#StarMember
Exact asta am vrut să subliniez, dar și ce s-ar mai putea face! Mulțumesc!

Ascary
Campion certificat
Netul bonus este binevenit,ce sa zicem,mai ales ca in perioada asta de stat acasa,se cam consuma.

Jay
Campion certificat
Cred ca, adulții mai pot gasi cate ceva de facut, dar, pentru cei care au copii este si mai greu.. Cred ca este foarte important sa-i tina la zi, in masura in care este posibil, cu lecțiile, pentru ca nu se stie cat timp va trebui să stăm "social distanțați", dar, sa-i tina si ocupați.. pentru ca adulții să nu iasa puternic sifonati din distanțare.. Cand esti o persoana mai retrasă, nu e greu să stai în casă, dar, cand esti obișnuit să ieși afară tot timpul, cu siguranță este foarte greu.. Ma bucur ca in perioada aceasta cei care sunt departe pot lua legătura cu cei dragi, ca sugestiile din comunitate sunt luate în considerare si ca Orange se implica in astfel de proiecte, care vizează educația..

FLo1
#StarMember
Este trist sa traim astfel de momente si sa vedem reactiile populiste in momente in care cei mai fara "noroc in viata" sunt nevoiti sa le traverseze. O singura mentiune: Daca se ofera pentru TOTI, atunci sa fie si pentru cei care nu au optiuni active sau sunt in perioada de gratie. Altfel e ca invatamantul pe TABLETE si noi nu stim folosi un simplu PC. - BTW: Credeti ca "ciobanul Ghita" inainte de acces TV si WIFI avea cont de email sau Whatsapp/Facebook? Eu cred ca nici dupa, nu doar inainte. Asadar sa nu periem inutil haina.

Ascary
Campion certificat
Ciobanul Ghiță s-a portat din Vodafone in Telekom...il asteptam cat de curand si in reteaua Orange daca tot vrea ceva de calitate ...traiasca oi-fi-ul :))

DanielaH
Moderator

Update 06.04.2020: Am actualizat lista de beneficii pentru această perioadă. Am adăugat informații despre livrarea cardurilor Orange Money și despre apelurile în conferință.

DanielaH
Moderator

Update 08.04.2020: ​În acest moment sunt disponibile spre achiziție cartele SIM PrePay cu 5 euro credit în Magazinul Online/ secțiunea Cartela SIM Prepay, la pret standard cu transport gratuit.

 

Cartelele PrePay se pot achiziționa de la urmatorul link: https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-all/cartela-prepay-cu-5-euro-cred...

DanielaH
Moderator

Update 13.04.2020Reîncarcă din My Orange cu credit sau cu o optiune PrePay de minimum 5 euro credit și primești înapoi 10% din valoarea reîncarcată, sub forma de euro credit.

DanielaH
Moderator

Update 30.05.2020: Următoarele campanii au fost prelungite până la 9 iunie 2020:

  • Alocare 50 puncte OTY la plata facturii din MY Orange
  • Campanie 50GB Bonus din My Orange
  • 10% discount pentru reîncărcarile PrePay din My Orange