anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Ați participat la Neversea 2019? Ce v-a plăcut mai mult de la festival?

Razvan
#StarMember
În week-end-ul care a trecut a fost a 3 ediție a festivalului muzicii de la malul marii. Am participat la 2 zile de festival (vineri și sâmbătă) a fost electrizant și atmosfera a fost de vis. Mi-au plăcut mult Sean Paul și DJ KHMR, fiind dezamăgit de Jessie J, care nu prea a cântat, jumătate vorbărie + jumătate cântece. Poze, impresii.
31 Răspunsuri 31

Romeo_
Senior certificat
Nu am participat pt ca nu am avut ocazia/timp :”(( Dar din ce am vazut pe tv Fetele si Distractia merita totul ;)))

Ascary
Campion certificat
Orangistele erau cele mai chic 🙂

Miha_Z
#StarMember
Chiar daca plateam tot nu m-ar fi deranjat. Dar gusturile nu se discuta. :) Nu ma pot declara fana unui gen muzical, dar nici nu pot condamna ce s-a intamplat la Neversea. Dupa reactiile celor prezenti a prins maneaua mixata la festival.

Ascary
Campion certificat
Pai daca la decernarea premiilor Uniunii Compozitorilor a cantat Grasu XXL,de ce n-ar fi cântat și la Neversea ? :))

Miha_Z
#StarMember
Era de asteptat, Ascary, ca tu sa admiri cel mai mult fetele la festival. Mie mi-au placut si costumatiile lor. 😉

FaraUnID
Campion certificat
Și Puya a cantat la Vama Veche și a fost huiduit copios, semn ca publicul din vama are gusturi muzicale ceva mai bine definite spre deosebire de publicul de la Neversea care știa și versurile acelei manele.

Vio73
#StarMember
Deci fetele v-au plăcut, dar spectacolul a fost ,, manelizat".

Melek
Junior entuziast
Nu am participat la acest festival, insa ma intriga sincer toate discutiile care s-au generat pe tema deciziei anumitor DJ de a mixa manele. Sincer, cred ca cei de la Neversea nu isi puteau gasi o forma mai buna de marketing decat aceasta. In cazul in care se limitau la muzica cu care am fost obisnuiti, cu siguranta nu starneau atatea controverse pe toate site-urile de socializare, mass media si forumuri. Va asigur ca daca au fost persoane care, pana la aceasta editie, sa nu fii auzit sau sa nu fi fost interesate de acest festival, cu siguranta in acest moment au cunostinta de el, la cat de multa a fost promovat prin simpla controversa a acestor manele. Acuma referitor la stilul de muzica atat de controversat, eu sincer nu inteleg de ce este asociat neaparat cu incultura, saracie, tiganie etc, sa spunem, cu dezonoare. Este un stil de muzica, ca oricare altul, si la fel precum celelalte stil-uri de muzica, il agreezi sau nu. Nimeni nu este obligat sa il asculte, precum, in acelasi fel, nimeni nu poate sa iti puna o eticheta prin simplu fapt ca asculti acest gen de muzica. Pana la urma cred ca totusi, vorbim despre muzica, si asta nu inseamna altceva decat: ritm, traire, versuri (in cazul in care exista si trebuie sa iti transmita ceva), si mai important, vorbim de gusturi, care pana la urma, nu se discuta.

Tina
Cunoscător certificat
Ma mir cum o manea a reușit sa devină subiect de dezbatere naționala, cum a oripilat un popor iubitor de muzica simfonica... Dar fraților, restul nu s-a văzut? Neversea nu mai este un festival bun pentru ca s-a cântat o manea? Dar restul artiștilor au fost văzuți pe acolo? S-a văzut atmosfera generală? Când mii de oamenii cântau și dansau? Au fost artiști renumiți, au fost cântate și mixate piese cunoscute in întreaga lume. Uneori, și in timpul reclamelor, publicul cânta la unison. Aceste imagini nu s-au văzut? Și dacă ne-a sifonat o manea ce sa mai spunem despre cei care cânta obscenități in fata unor puști de 14 ani. Aceștia nu va zgârie auzul? Sau nu ne pasa pentru ca aceia nu sunt proprii noștri copii? Sau aceea este muzica pentru academicieni? Dacă vreți sa luați atitudine, luați împotriva acestora și cereți organizatorilor sa se implice activ in lupta împotriva consumului de droguri prin interzicerea participării cântăreților care au fost prinși cu substanțe interzise. Poate ca ar fi mai important sa discutam despre asta decât despre o manea care este arhicunoscută și cântată pe la toate petrecerile. In plus, faptul ca s-a cântat o manea, nu îl transforma in festival de manele. Da, într-adevăr mai sunt lucruri de pus la punct, dar trebuie scoase in evidentă și lucrurile frumoase.

Razvan
#StarMember
De Ina vad ca nu zice nimeni nimic, ca ea nu canta niciodată nimic, doar mimează la spectacol. Neversea a creat mari așteptări, de aici dilemă mare, cu maneaua.

Jay
Campion certificat
Pentru mine a fost ceva nou, n-am fost niciodata la un festival, mai ales atat de mediatizat.. Per total mi-a placut, ce nu mi-a placut au fost cum spune si Tina, obscenitatile pe note muzicale..

Tina
Cunoscător certificat
@Razvan, eu am văzut-o pe Inna. Și mi-a plăcut. Nu înțeleg ce i se tot reproșează. A cântat pe mari scene internaționale. Dar noua nu ne place... De ce? Mie mi-a făcut o impresie buna. Are și o echipa de scena foarte potrivită. I-am văzut . Nu vorbesc din auzite.

Ascary
Campion certificat
Mie îmi place Inna.Rău de tot 🙂

Vio73
#StarMember
E, gusturile nu se discută! Fiecare are dreptul la propria părere!

Experimentat
Junior
Nu am participat