anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Știați că astăzi este ziua internațională a cuvântului "Mulțumesc"? 11 ian.

Razvan
#StarMember
Mulțumesc și sunt recunoscător Universului pentru fiecare experiență trăită aici pe Pământ, alături de familie, prieteni, cunoscuți și membrii comunității Orange.
Tu cu ai vrea să mulțumești?
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Eu vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor minunați din această Comunitate, familiei Orange din care fac parte de peste 21 de ani, familiei mele și Bunului Dumnezeu pentru fiecare zi a vieții, care este un dar minunat!

Miha_Z
#StarMember
Multumesc parintilor pentru educatia primita si grija pe care in permanenta mi-o acorda. Multumesc sotului ca inca are rabdare cu mine si ma suporta. :)) Si multumesc tuturor care ma cunosc, ca de la fiecare poti invata ceva, fie de bine, fie de rau.

Anonim
Neaplicabil
Nu știam! Îți mulțumesc ție, @Razvan, în primul rând pentru că ne-ai spus și apoi tuturor membrilor acestei comunități frumoase!

Miha_Z
#StarMember
Stii @Razvan... acum am recitit mesajele colegilor si cum ieri a fost "decernarea premiilor Comunitatii Orange" deja ma inchipuiam pe scena spunand mesajul de multumire. :))

Ascary
Campion certificat
Le sunt profund recunoscătoare şi le mulţumesc din suflet tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut de la bun început, familiei mele pentru încredere şi suport, agenţiei pentru că m-a considerat cea mai potrivită pentru această misiune, domnului Cătălin Botezatu pentru minunata rochie de seară pe care o voi purta pe scena marii finale Miss Universe 2019 din Statele Unite, dar şi tuturor prietenilor şi sponsorilor care mă vor ajuta ....Scuze,acesta era un speech de miss :)). Ce sa zic,multumesc fiindca traiesc!

Miha_Z
#StarMember
Glumet ca de obicei @Ascary.

DanielaH
Moderator
Vă mulțumim tuturor pentru contribuția voastră în Comunitatea Orange, pentru īntrebările și răspunsurile adresate aici și ne bazăm în continuare pe voi că veți adauga doar topicuri și comentarii relevante, care au legătură cu Orange și tehnologia. Mulțumim încă o dată!

Jay
Campion certificat

Nu stiam.. imi cam scapa chestiile astea care incep cu "ziua internațională a.." Si, cum lucrurile importante s-au spus deja.. O sa ma abțin.. ☺

https://fiimplinit.ro/multumesc/?fbclid=IwAR3aKdRS-pQ9pK_RiQdt8Q_B7Vn4FkMfNaPlrE8Gpu86ly3ZLoXkgC2VyrQ