anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau sa inchid abonamentul. Vreau sa trec pe cartela.

Mariuca100
Junior

Vreau sa inchid abonamentul. am contactat serviciile Orange de la sfarsitul lunii august. Mi-au zis ca ma suna in 10 zile. se termina septembrie si inca nu m-au contactat. cum se procedeaza in acest caz?

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Mariuca, bun venit in Comunitate!!!

Cel mai sigur si rapid mod de rezilia abonamentul e sa mergi intr-un magazin Orange.

Mai poti folosi varianta: chat-ul din aplicația mobilă My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

MihaiC99
Campion certificat

Prin email nu am avut ocazia sa testez.

Însă dacă ai primit răspuns că emailul a fost recepționat si redirecționat către departamentul abilitat, atunci este posibil să meargă și așa.

Este recomandat prin chat, telefonic.

Am primit email-raspuns-automat. Atept sa fiu contactata de o persoana reala. ChatBot-ul, dupa parerea mea, ar trebui inlocuit cu o persoana online; mi-a "mancat"  timpul degeaba. Din proprie experienta pot zice ca e nefunctional pentru clienti.

MihaiC99
Campion certificat

In cazul chatului trebuie sa testezi "transfer" de 2 ori pentru a fi transferat către un operator uman. Odată transferat detaliezi problema și ți se va răspunde ulterior în funcție de solicitări.